Gyakorlatilag majdnem hibátlan a bőröm, semmilyen pattanásom sincsen, viszont eléggé pirosas arcom van és egyenetlen a bőröm színe az arcom egész területén. Van valakinek valami tippje, hogy mit használhatok rá?
Kozmetikustól vagy inkább kozmetológustól, esetleg bőrgyógyásztól kérdezz rá, hogy mit érdemes használni.nagyon szép és jó bőröd van, ne tedd tönkre valami gagyi kencével, amit a barátnő ajánl.
Nagyon szerencsés bőröd van, mert ez a típus gyakorlatilag alig ráncosodik, ha igen, akkor is majd csak valamikor 60 év felett.
nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, azzal sem vagyok tisztában, hogy miféle az a termék, amit én kiírtam, csak olvastam valahol :D nem sminkelem magam, teljesen natúr vagyok, de egyik nap kipróbáltam valamilyen alapozót, és olyan üde hatást keltett, hogy beleszerettem :D
18 éves vagyok, valószínű még nem fogok ráncosodni, eddig kb. volt 2 kisebb pattim, de anycim bőre is csodaszép -neki sem volt életében vagy három-négy pattanása-, remélem az én bőröm is ilyesmi.
egyébként nem, nem olyan pirosodásra gondolok, nincsen semmiféle komoly elváltozás. kicsit piroslok a pofimnál, illetve a szám felett sárgás, de az se vészes :D de csak ha nagyon közelről nézem, már-már inkább beteges... :D önbizalmat növelnék ezzel, segíteném a lelkemet, hogy elfogadjam magam :D
szimplán tényleg annyi lenne a kérdésem, hogy ami nem is alapozó, hanem inkább ilyen hidratáló (?) krém, ami színezett, hol lehetne venni, vagy pontosan ennek mi is a neve
[link] egy kis szösszenet, ez se biztos, hogy az, csak beírtam gugliba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!