Nem fog hülyének nézni a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Január elején voltam szűrésen, de utána összeszedtem valamit, amiért mégegyszer kellett mennem, meg utána megbeszélni az eredményeket. Ebben az évben tehát voltam már 3x. Viszont újabban alhasi fájdalmaim miatt voltam gyerekorvosnál, aki azt mondta menjek el nőgyógyászhoz, mert valószínű gyulladásom lehet, ő nem akar úgy kezelni hogy nem tudja biztosra. Magánorvosról van szó, de nem fog hülyének nézni, hogy ennyit járok? Nincs orvos fétisem meg semmi, csak valahogy nem bírok kikeveredni az ilyen dolgokból, nekem is elég kellemetlen...2018. febr. 2. 11:14
1/9 anonim válasza:
Nem fog hülyének nézni az orvos azért, mert panaszod van, és mész hozzá.
2/9 anonim válasza:
Egy vagyonba kerülnek ezek a látogatások,úgyhogy nem fog hülyének nézni,ne aggódj.
3/9 anonim válasza:
Sőt, örül hogy adsz neki munkát. De főleg pénzt.
4/9 anonim válasza:
2-esnek igaza van. Már csak azért sem néz hülyének, mert neki minden alkalom, amikor mész, elég jó bevétel.
Menj nyugodtan, még örül is neki.
5/9 anonim válasza:
Na tessék, szinte ugyanezt írjuk, aki eddig válaszolt. Ezek a tapasztalatok. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Csak azért nekem elég kellemetlen ilyen gyakran találkozni vele :D
2018. febr. 2. 11:56
7/9 anonim válasza:
Ne aggodalmaskodj ezen! De legalább meggyógyulsz, az a fő szempont, nem? :) Most adódott ez az alhasi fájdalom, inkább nézzen meg ötször, mint egyszer sem.
8/9 anonim válasza:
Mindenképp menj el, ha újabb panaszod van, azért van ott, hogy segítsen.
9/9 anonim válasza:
En egy időben annyit jártam, hogy gondolkodtunk a férjemmel, hogy viszünk hazipalinkat, meginni a pertut. Semmi nincs ebben. Egyszer bukott ki belőlem ott is, hogy en ezt már nagyon kellemetlennek érzem, de elütötte egy poénnal.
Ő ezert van ott. Segíteni akar azoknak, akiknek kell. Akinek panasza van, az pont ez a kategória. Úgyhogy menj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!