Mi lehetett az a kis megalvadt vér? Aggódnom kéne? Tapasztalat?
Sziasztok! Soha nem tapasztaltam ezelőtt ilyesmit. Pont egy hete fejeződött be a ciklusom, normálisan jött meg, késé nélkül szokás szerint. Ugyanúgy görcsölt a hasam első két nap mint eddig, ugyanúgy 5 napig tartott. Tegnap este wc-zés után, törlésnél észrevettem egy megalvadt vérfoltot (egy fél cseresznyemaggnyi mérete volt körülbelül). Rosszul nem éreztem magam a napokban, se a hetekben, nem befolyásoltam az egészségemet semmilyen tablettával, tehát ez nekem fura.
Történt veletek is ilyen? Mitől lehetett az? Egy hetes utóhatása a menszesznek??
Vagy ez jelent valamit és menjek nőgyógyászhoz?
Biztosra nem merném kijelenteni, hogy nincs semmi bajod. Mensikor normális egy kevés “alvadt vér”, de egy héttel utána? Beszorult volna és csak most ért ki?
Én felkeresnék egy orvost, hogy megnyugtasson.
A ciklusod nem érhetett véget egy hete. Amiről te beszélsz, az a menstruációdnak a vége, nem a ciklusának.
Szerintem menj dokihoz. Egy héttel a mensi után az alvadt vér nem igazan normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!