Meg lehet mondani a nőgyógyásznak, hogy frigid vagyok és, hogy ezért ne nézzen hülyének, hogy még 24 évesen is szűz vagyok? Hozzátenném az átlagnál szebb vagyok.
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 17:48
1/9 anonim válasza:
"Hozzátenném az átlagnál szebb vagyok."
:DDDDDDDDDDDDDD ccc
2/9 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, hanem, hogy még a világ leghelyesebb pasija se tud felizgatni :'(
2014. okt. 30. 17:51
4/9 anonim válasza:
Nem kell semmit magyaráznod, csak szólj előre, hogy szűz vagy, mielőtt megvizsgálna.
5/9 anonim válasza:
Most mi a kérdésed? Mert ha az, hogy elmondhatod e a nődokinak, hogy szűz vagy, akkor persze, sőt kell is. De nem értem hogy jön ide, hogy te az átlagnál szebb vagy meg frigid?! Szted rajtad kívül ez érdekel bárkit?
6/9 anonim válasza:
Egészséges ember kívánja a szexet, már csak ezért is érdemes lenne kivizsgáltatnod magad...
7/9 anonim válasza:
Persze hogy meg lehet mondani azt hogy szűz vagy, nehogy azt hidd hogy ez annyira ritka 24 éves korban és hogy akik esetleg szüzek, azok hülyék is lennének.
8/9 anonim válasza:
Mondd azt, hogy leszbikus szűz vagy
9/9 anonim válasza:
Gondoltál már arra, hogy aszexuális lehetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!