Melyik szebb név? Jázmin, Tícia vagy Izabella? Tudnátok mondani olyan lány és fiúneveket, amik ritkák, de mégis szépek?
A felsoroltak közül a Jázmin tetszik.
Nekem még kedvencem a lilien, liliána, Mirella.
Nekem 3lányom és a legfontosabb h olyan nevük legyen amit a elkiáltok a játszótéren nem figyel oda 20 gyerek csak az enyém :-)
Dana a legnagyobb
Lana a középső
Ármina a legkisebb!
Viszont ha lenne még baba de nem lesz mert ez a 3 is elég :-)
Lány ami tetszet: Zója , Ajsa
Fiú: Bendegúz és Nimród
A 3-ból a Jázmin, amit semmiképpen nem adnék, mert nagyon gyakori, az elmúlt pár évben divatnév lett, nézd meg a statisztikákat. Tíciát csak 1-et ismerek személyesen, ő 2 éves. Izabella a családunkban hagyományos név, anyósom és egyik sógornőm is ezt a nevet viseli, gyerekek között párat ismerek, szerintem szép név, és nemzetközi is, ha ez számít. Ritkának nem mondanám.
Nekem ritka lánynévben amik tetszenek: Bereniké, Véda, Lelle. Fiúban: Bercel, Tas, Leon.
Tícia nem tetszik.
Jázmin és Izabella szép,szerintem az Izabella ritkább,és becézni is jobban lehet.
Eliza,Emese,Helga szerintem szép és elég ritka nevek.
2011-ben a Jázmin volt a 3. leggyakrabban adott kislánynév. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!