Ha 30 évesen nem volt párkapcsolatom, akkor már nem is lesz?
Valahogy eddig nem kerestem a szerelmet, teljesen lefoglalt a tanulás, munkakeresés, minden egyéb. Most kezdem érezni, hogy egyedül vagyok, a barátaim már mind családosak. Nehezen megy új embereket megismerni és nagyon sok a görcs bennem, nagyon nehezen tudok megnyílni és megbízni valakiben, de szerintem egész normális ember vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy van számomra létező ember, akivel kapcsolatban tudnák élni. Úgy érzem néha az egész párkeresés olyan, mint egy piac, ahol te kell eladd magad, én ezt nem tudom csinálni.Vannak hasonló emberek, akire ilyen későn talált rá a szerelem? Engedjem el ezt a vonalat?
(Nem kérek privát üzeneteket, köszi, hogy megérted. :) )
🍏
Erre nem lehet pontos választ adni.
Egy biztos;
- a félelem érzése,
- a hívés hiánya,
- bátorság hiánya,
- tettrekészség hiánya,
- kommunikációs készség fejletlensége,
- határozottság hiánya,
- nyitottság hiánya a nők felé,
- önbizalom hiánya,
- bizalom hiánya gátló tényező.
Sokan vannak, akik soha nem voltak párkapcsolatban hazánkban is. Mások meg csak azért erőltetik bele magukat egy-egy szar kapcsolatba, hogy ne legyenek egyedül.
Semmire sincs garancia. Ha találsz valaki, lehet nem fog összejönni és tovább kell keresned. Szóval, ha már az elején kétségek gyötörnek, akkor készítsd fel magad előre, mert ha belevágsz a keresésbe, akkor tuti nem a lelkitársadba fogsz elsőre belefutni.
Szerintem ne görcsölj. Lődd be magad 1-10 között, aztán magad alá lőjjé. Aki szerinted nálad rosszabbul néz ki, azok felé kezdj el közeledni. Akár IRL. Szépen óvatosan ízlelgesd milyen az, ha valakihez közeledsz. Biztosan kapni fog NEM-et, de ha bele gondolsz, te is sok embernek kapásból mondanál NEM-et ha azzal menne oda hozzád, hogy randizzatok egyszer.
Ne érdekeljen mit gondolnak rólad.
Ha nem vagy tisztában az elakadásod miértjeivel, akkor keress egy szakit, akivel erről elbeszélgethetsz. Lehet, hogy gyerekkori dolgok akadályoznak abban, hogy előre lépj.
A szerelemnek és a kor teljesen független egymástól.
Erőltetni nem szabad semmit sem, ha nem találkoztál még a számodra megfelelő társsal akkor jól döntöttél hogy egyedül maradtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!