Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha 30 évesen nem volt párkapcs...

Ha 30 évesen nem volt párkapcsolatom, akkor már nem is lesz?

Figyelt kérdés

Valahogy eddig nem kerestem a szerelmet, teljesen lefoglalt a tanulás, munkakeresés, minden egyéb. Most kezdem érezni, hogy egyedül vagyok, a barátaim már mind családosak. Nehezen megy új embereket megismerni és nagyon sok a görcs bennem, nagyon nehezen tudok megnyílni és megbízni valakiben, de szerintem egész normális ember vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy van számomra létező ember, akivel kapcsolatban tudnák élni. Úgy érzem néha az egész párkeresés olyan, mint egy piac, ahol te kell eladd magad, én ezt nem tudom csinálni.Vannak hasonló emberek, akire ilyen későn talált rá a szerelem? Engedjem el ezt a vonalat?

(Nem kérek privát üzeneteket, köszi, hogy megérted. :) )

2022. jún. 19. 20:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, az idősek otthonában is lehet esélyed, ha odakerülsz, hisz teli vannak az ilyen helyek 70-80 éves özvegy/szingli csinos csajokkal😁 Úgyhogy soha se késő😊
2022. jún. 19. 20:37
 12/25 anonim ***** válasza:
4%

"Úgy érzem néha az egész párkeresés olyan, mint egy piac, ahol te kell eladd magad, én ezt nem tudom csinálni"

Akkor nem lesz párod.

2022. jún. 19. 20:38
 13/25 anonim ***** válasza:
29%

Nekem voltak kapcsolataim,de viszonylag régóta most egyedül vagyok.És mióta egyedül is élek, azóta pont ezt érzem hogy sokat voltam egymagam, egyedül,és nem tudom hogy tudnék együtt élni valakivel.Alkalmazkodni.Meg kicsit így bele is fásultam ...kialakult az életem, a napi, heti rutinok, teszem a dolgaim,és az idő meg csak megy.Sokszor tör rám a magány, olyankor jó lenne egy társ, ha nem egyedül lennék a házba.De sokszor meg tehernek,nyűgnek érezném hogy mennyi időt és energiát rá kéne fordítani a kapcsolatra.És nyilván egy kapcsolatban problémák is felmerülhetnek.Természetesen ez a része sem hiányzik.

De összességében mégis abban látom a jövőm, hogy valakivel megosztani az életem, és együtt élni.Gondolom ehhez megfelelő, velem kompatibilis párra van szükség akivel az együttlét kellemes, kikapcsolódás...nem stresszes, és nem teher.

37/F

2022. jún. 19. 20:42
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

A páromnak a harmincas évei közepén lett először kapcsolata. Nem velem, mi akkor még nem ismertük egymást.

Én a harmincas éveim elején jártam mikor találkoztunk, nekem ő volt az első.

Ez nem egy verseny és nincs korhoz kötve.

(Mellesleg a nagynéném nyolcvan évesen pasizott be 😃 Tényleg soha nem késő.)

2022. jún. 19. 20:47
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Én már 16 évesen idősebb lányokat keféltem. Mondjuk én igazi férfi vagyok egy csoda okos szép és még ki gyúrt is. És most már pénzes is.
2022. jún. 19. 21:04
 16/25 anonim ***** válasza:
20%

Én azt nem értem, (de biztos velem van a baj) hogy akinek nem volt egy tisztességes, tartósabb párkapcsolata 30 éven túl sem, azok mit csináltak eddig? Keféltek mindenkivel orrba-szájba?

Aztán meg rinyáznak, hogy nem tudnak senkivel sem mit kezdeni és velük sem tud senki sem mit kezdeni?

Hát persze, hogy nem. Ettől függetlenül még összejöhet nekik, csak ahogy öregszik az ember egyre kevésbé rugalmas és alkalmazkodik másokhoz.

Alkalomadtán összefeküdni valakivel akkor nagyon meg tudnak nyílni és bátrak, de amúgy meg be vanank fosva.

Esküszöm nem értem a logikáját a dolognak.

Még a nők talán szerencsésebbek, de mikor egy férfi még 30-on túl sem tud semmit sem egy párkapcsolatról az nagyon gáz.

2022. jún. 19. 21:17
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Az út végén mindenki megtalálja párját bár mindenki ugyanazt a csuklyás-kaszás egyedet:DDD
2022. jún. 19. 22:14
 18/25 anonim ***** válasza:
11%
Inniuk kéne ne legyenek ilyenek. Én már 16 évesen ittam is meg éltem már akkor. Ilyen a férfi.
2022. jún. 19. 22:31
 19/25 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy a legtöbben azt feltételezitek, hogy férfi vagyok. Fura, hogy különbség van e téren férfi és nő között. Nem keféltem össze-vissza mindenkivel, nagyon megválogatom azt, hogy kivel lépek kapcsolatba. Nem szeretnék csak azért kapcsolatbam lenni, hogy nekem is legyen valakim. Amúgy szerintem van önbizalmam és tiszességes munkám is, el tudom tartani magam, rendben vagyok magammal ilyen téren.Érdekesek ezek a vélemények, tökéletesen reprezentálja az átlag magyar mentalitást. :)
2022. jún. 19. 22:42
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Az út végén teljesen mindegy nemed:D

40 felé érik meg a gyümölcs, én úgy látom bár nőknél a gyerekvállalás már csúszós:)))

2022. jún. 19. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!