Az öregek mért ilyenek a fiatalokkal? Tolakodó,kötözködő,bunkók ok nélkül. Világ életemben udvarias voltam a buszon is átadom a helyet ennek ellenére nem egy vén nyanya állt már belém.
30asnak igaza lehet. Csak annyira szarul esik, amikor 20on évesen azt hallgatom mellettük a buszmegállóban, hogy:" Ezek a köcsög fiatalok,..." De szó szerint. Közben én mindig előre engedem őket a busz ajtóban, (1x még ezért is furcsán nézett rám 1 papa, hogy magam elé engedtem. Szó szerint csúnyán, mintha kiakarnám hátulról zsebelni...) helyet is átadtam még akkor is, mikor elájulhattam volna a buszon, csúnya vérveszteség miatt alig pár hónappal szülés után...
Van amelyik szimplán ilyen,mindegy,hogy te milyen vagy. 😔
az idősek nagy része megkeseredett, boldogtalan, és mivel burokban él, meg van róla győződve, hogy az ő generációja mindenben jobb volt.
amikor fősuli miatt albiba költöztem Bpre, az egyik szomszéd egy nyugdíjas tanárnő küldetésének érezte, hogy bebizonyítsa: egy buta fiatal vagyok.
ezt úgy érte el, hogy mindig rákérdezett, hogy 'ma minek az évfordulója van", és ilyenkor benyögött vmi teljesen lényegtelen eseményt.
az bezzeg rendben volt, h nem beszélt nyelvet és sosem netezett.
egy idős festővel meg épp most szüntettem be a folyóparti beszélgetéseket, mert mindenkivel úgy beszélt, mint ha a tanítványa lenne. nem lehet vele mit kezdeni.
30 éve alig mozdul ki a lakóhelyéről, gyakorlatilag csak félinformációkat tud szerezni a tv-ből, és borzasztóan frusztrált attól, hogy nem lett híres festő. (szvsz. nincs is azon a szinten)
az ilyen emberek belehülyültek az ingerszegény környezetükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!