Az öregek mért ilyenek a fiatalokkal? Tolakodó,kötözködő,bunkók ok nélkül. Világ életemben udvarias voltam a buszon is átadom a helyet ennek ellenére nem egy vén nyanya állt már belém.
Nem tudom, velem nem nagyon szoktak ilyenek lenni. Egyszer-egyszer betalál egy ilyen, addig - addig kóstolgat, amíg le nem vén k*rvázom mindenki előtt. Kétszer volt ilyen, egyszer a hasonló korú anyámnak ment neki az egyik vén szutyok, meg egyszer a kutyámat védtem a póráz nélkül engedett agresszív pinanyalójától és azon kezdett el sápítozni, hogy lábbal arrébbtaszítottam fifikét. Nem tették zsebre, amit kaptak, nem számítottak rá, hogy a ráncaik miatt nem süt a nap az ő seggükből.
Az öregség nem érdem, csak állapot. Ez van. Aki türhő, az kap 10 másodpercet, amíg elhallgatom a mondogalódását, ha utána sem kussol el, majd segítek neki megtalálni a helyét.
Utolsó nem tartom elő jognak én senkinek nem ugatok be azért írtam hogy terhes vagyok mert szoszerint felől uvoltozik idegen létére és erre sincs tekintettel én tekintettel vagyok a korára és nem rugom fel ennek ellenére sem
Tudom nem előjön 30 hetesen dagadó lábbal állok a buszon és csak akkor tudok leülni ha van hely, de tulelem pont amiatt mert Kvara nem tartom elő jognak
De ha én normális vagyok illetve ki tudom várni a soromat és megadom annak is a tiszteletet akit szarba se kene nezni akkor annyit elvárhat az ember hogy ne kis ódon a másikba minden ok nélkül szerintem
Attól hogy keserű az élet nem maxon kell levezetnie
De én az idősnek igyis átadom a helyet egyszer volt h így nem adtam át mert leszakadt a derekam és akkor meg Szűrös szemmel néznek hogy nagy pocakkal merek ülni
Sajnos nyugdíjas negyed részben lakunk úgy hogy mindennapi ezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!