Önök hogy reagálnának ha az utcán ok nélkül megpofoz egy 60 év körüli néni?
Pont ma történt az eset, mikor mentem át az úttesten, egy idős néni csak úgy megpofozott. Kicsit meglepődtem, így nem tudtam hogy hogy reagáljak mikor egy idős nő megpofoz, így nem csináltam semmi hülyeséget, mentem tovább mintha meg sem történt volna. Persze ha önvédelemként visszaütnék, a rendőrök be is vinnének testi sértés miatt mert egy idős nőt nem lehet megütni bármit is csinál, mert egy rossz eséstől akár meg is halhat.
Ilyenkor ti hogy reagálnátok?
Rosszabb napjaimon csak simán mennék tovább, átlag napjaimon minimum megkérdezném, hogy ezt mire véljem, jobb napjaimon pedig megpróbálnék beszélni vele, mert lehet hogy demens, vagy valami más mentális gondja van, elkóborolt, és segítségre szorul.
Az ilyen viselkedés nem normális senkitől; nyilván valami baja van szerencsétlennek, aztán pont te húztad a rövidebbet.
Sajnálom, hogy ez történt veled, de basszus, azért jó, hogy nem fejelted szerencsétlent a betonba - akár törvényes, akár nem.
#7-es
A pofon nem testi sértés, hanem tettleges becsületsértés.
Ha már tanácsokat osztogatunk.
Amúgy kérdező, csatlakozz az #idős emberek fenyegető aurával# csoportba. Ott ezek az esetek mindennaposak :D
Ráüvöltenék. Valahogy így:
- HÁ NA DE HÁTYÁTYÁ-HÁTYÁTYÁ-HÁTYÁTYÁ!!!!!
😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!