Ha ok nélkül nagyon tetszett volna egy férfi, az azt jelenti hogy evolúciósan megfelelő lett volna nekem?
Sajnos már nincs esélyem nála és soha nem találkoztam vele személyesen, képen és videón láttam csak, de kb eldobom az agyam tőle, annyira lenyűgözött. Nem a tevékenységével ami csinált mert azt túl veszélyesnek tartom és én meg nem merném tenni, hanem a stílusával, külsejével, beszédével, gesztikulálásával.
Kevés ember tud megfogni.
Ez azt jelenti hogy ő evolúciós szempontból jól "passzolt" volna hozzám? Vagy hogy működik a vonzalom?
25/n
Ne "fél retardált" kérdéseket tegyél fel, bocs, de ez az. Evolúciós témakörhöz ennek semmi köze, itt az elméd játéka az, ami történik feltehetően...
Keresd elő, vedd fel a kapcsolatot vele! Bártan. Az ilyen személyek általában értelmesebbek, nem lesz bajod, ha megpróbálod felkeresni.
Közöld, akár itt, hogy mit tudsz róla, milyen videók voltak stb... Miről beszélt.. Aztán lehet fény derül a kilétére, fel tudod venni vele a kapcsolatot!
Nem kell félni, rá kell írni, közölni kell vele, hogy ez van, mit szól hozzá, aztán ennyi.
Akkor engedd el...
felesleges ilyen dolgon gondolkodni már, ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!