Örültök neki, hogy itt a nyár?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 10:57
21/26 anonim válasza:
Hol olvastal 80at? 🤨 30-40 azert meg nem 80 hanem egy atlagos nyar amitol azert nem kene meghalni 😀 hidegbe is ugyanolyan jol elvagyok nemtudom h lett ilyen kenyes a nep
22/26 anonim válasza:
Egy 25 30 fokos nyarat elfogadok, amiben azért csapadék is van. A tartós 35 fok körüli hőséget ember, állat növény egyaránt nehezen bírja. Az ne legyen, nem akarok senkinek sem rosszat. Pusztító viharok se legyenek.
23/26 anonim válasza:
Hat elegge szet lett bszva a fold 😀 ennel csak rosszabb lesz
24/26 anonim válasza:
4-5 évtized, és magyarország helyén sivatag lesz. Hiába kampányolják mindenhol a környezetvédelmet, le se szarja senki. Itt az eredmény.
25/26 anonim válasza:
Őszintén, ki az, aki lepontozza azokat, akik merészelik szeretni a nyarat? Ennyi ész🤔 ..
26/26 anonim válasza:
Én örülök neki. A meleg teljesen közömbös számomra, azt viszont élvezem, hogy nem kell iskolába járnom. :D
Általános iskolába imádtam járni, ezért akkoriban gyűlöltem ezt az évszakot a nyári szünet miatt, a gimnáziumot viszont utálom, ezért most már nagyon örülök a nyárnak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!