Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt mondani másnak hogy a...

Azt mondani másnak hogy a pokolra jutsz okozhatja az én pokolra jutásomat?

Figyelt kérdés
Bármit a papok is mondták már biztos, de lehet hogy akkor inkább rossz karmát hoz? Ha családtagnak mondom még nagyobb bűn?
tegnap 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Hát, bárhogy is, semmiképpen sem kedves dolog.

Akkor már inkább próbáld vele megbeszélni a dolgot, az hasznosabb, mint szidkozódni. Vagy ha olyan a másik, akkor inkább hagyd, állj tovább békével

tegnap 23:25
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

"Amit másokról mondunk, sokkal inkább rólunk árulkodik." (Almási Kitti)

"Azok a kifejezések, amelyekkel másokat jellemzünk, keveset mondanak róluk, de nagyon sokat mondanak rólunk." (Albert C. Houghton)

[link]

tegnap 23:40
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
47%

A papok szerint pokolra jutsz, ha kàromkodsz. Ha gyereket molesztàlsz, akkor meg nem.

Ràcióról ne beszéljünk ilyen esetekben, Bro.

ma 03:51
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Ú.n. saját pokol van. Attól függ, hogy mennyire volt igazad.
ma 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért még nem égsz el a pokol tüzében. Csak egyszerűen nem szép dolog ilyet mondani valakire. Van egy saját példám: Anyum elküldött az üzletbe vásárolni. A vásárolandó dolgokon kívül, vettem magamnak 1 sört, az ő tudta nélkül. Hiába is kértem volna, nemet mondott volna. Hazamentem nem mondtam el neki, hogy vettem sört, bementem a szobába, és megittam. Tudom, hogy nem szép dolog, de ezért halálom után csak nem fognak az ördögök vasvillákkal döfködni ezért. Ha például Isten lássa az ilyet, csak annyit mond (gondolom), hogy "ejjnye-bejjnye".
ma 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!