Sok ismerősöm miért tud beleszólni az életembe mit hogyan kéne csinálnom? Főleg,hogy az ö életük nagyobb káosz mint az én életem? Más életében én is tudnék mondani mit hogyan kéne csinálni
Figyelt kérdés
júl. 23. 15:58
1/7 anonim válasza:
Megadtad a választ, akkor mi a kérdés?
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak segíteni akarnak, tudod mások kívülről sokszor máshogy látják az életed, jobban átlátják mint te magad.
Ezért is van az, hogy az ő életük is káoszos, mert belülről ők sem látják át annyira a sajátjukat.
3/7 anonim válasza:
Van, aki segítő szándékkal osztogat tanácsokat, de olyan is, aki okoskodik csak, aki azért mondja az ötleteit, mert addig sem kell a saját életével törődnie.
Meg azért külsősként könnyebb megoldani a másik problémáját, mert nem is mi vagyunk benne, nincsenek érzelmek, amik eldeformálnának dolgokat, félrebillentenék az ítélőképességünket.
4/7 anonim válasza:
Akkor mondjad te is a hasznos tanácsokat.
5/7 anonim válasza:
"Sok ismerősöm miért tud beleszólni az életembe mit hogyan kéne csinálnom? "
MERT HAGYOD!
6/7 anonim válasza:
Mivel érzelmileg nincsenek belevonodba a te életedbe, ezért jobban átlátják, mit hogy lenne jobb csinálni. Itt gyakorin is ezért teszik fel a kérdést, mert egy idegen érzelemmentesebb a problémával kapcsolatban. Esetleg volt benne tapasztalata és el tudja mondani, hogy ne csináld, mert ő már úgy próbálta. Egyébként mindenki szereti magát fontosnak érezni és ez az én már "járatos vagyok benne, jobban tudom, mit csinálj" is ezt erősíti az emberekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!