Ha csalódsz egy bárátodban melyik okoz neki nagyobb meglepetést?
Figyelt kérdés
Ha letiltod vagy ha úgy teszel mintha semmi baj nem lenne és személyesen szembesíted, odamondod neki a magadét?júl. 14. 17:26
1/7 anonim válasza:
amennyire csak lehet elkerülöm, és nem 1-2 szóval válaszolok csak neki ha muszáj
2/7 Szándékos Bendegúz válasza:
Tudod-e, hogy pontosan hogyan alakul ki a csalódásnak nevezett érzés?
3/7 anonim válasza:
Csak nehogy félreértés legyen, mert az is szokott lenni.
4/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
júl. 14. 19:10
5/7 anonim válasza:
Hát hogy kiderül hogy valami félreértés miatt viselkedett úgy, vagy valaki valamit nem jól adott tovább, nem biztos mert vannak tényleges csalódások, csak azért meg kell nézni hogy mi van ha félreértés.
6/7 anonim válasza:
Tiltani eddig, az azt hiszem, 10 éves FB használatom alatt, 3-4 tagtól eltekintve többször nem kellett. De ők a mai napig nincsenek feloldva, és egyik sem olyan okból történt, hogy a másik fél csalódást okozott volna.
Illetve én nem tudok úgy tenni, mintha minden rendben lenne, amikor a gyakorlatban valami tényleg nem stimmel. Ez egyszerűen érződik is rajtam, és nem is tudom megjátszani magam.
7/7 anonim válasza:
A rendes kommunikáció miért nem opció? Miért kell egy gyerek szintjén megoldani a dolgokat sértődösen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!