Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem lesz a vártnál...

Csak szerintem lesz a vártnál is nagyobb meglepetés a választáskor? A környezetemből az emberek 70%-a az ellenzékre fog szavazni, munkatársak, haverok, stb 20-70 közötti korosztály és nem budapesti körzetben, hanem biztosnak vett fideszes városban.

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 10:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, a vártnál nagyobb arányban nyer majd az ellenzék
Nem, ez csak azt támasztja alá, hogy a környezetedben levők nem agymosottak
29 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Lehet véleménybuborékban élsz. Én is látok családon belül elmozdulást. 4-en vagyunk tesók, plusz anyám. 2018-ban rajtam kívül mindenki vérfideszes volt. 2022 elején már csak anyám, meg nővérem. Viszont vidéken nem is tudnak arról, hogy van a Fideszen kívül más párt. Nem várok semmi jót, én ellenzékiként úgy látom, megint nagy leégés lesz. Mindenesetre vettem egy üveg pezsgőt, hátha... :)
2022. febr. 17. 10:44
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Csalóka tud lenni az ember érzete. Gyakran hasonló gondolkozásúakkal veszi körül magát és így a minta nem reprezentatív.

A fidesz komoly bázisa az idős emberek, a lecsúszott, vagy kevésbé iskolázott rétegek akik csak úgy fújják amit az M1 -en leadnak és belőlük nagyon sok van, csak lehet nem találkozol velük. Aztán a rendszer nyertesei és a klientúrájuk, velük megint csak nem bandázol.

Így aztán azt mondom várjuk ki a végét és kiderül.

2022. febr. 17. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
Sokan nem merik vállalni,hogy fideszedek.Gondolom a toleráns ellenzékiek miatt.
2022. febr. 17. 10:47
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Meglátjuk, én szoros eredményre számítok.
2022. febr. 17. 10:47
 5/17 anonim ***** válasza:
21%
Ez csak azt támasztja alá, hogy a környezetedben levők agymosottak
2022. febr. 17. 10:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ezt tapasztalom, de nyilván nem tudhatjuk, hogy országos viszonylatban mi a helyzet.

Én személy szerint arra tippelek ( mást nem is lehet), hogy a Fidesz nyerni fog, de nem lesz újabb 2/3 ad.

Április 3 án éjjel okosabbak leszünk...

2022. febr. 17. 10:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az emberek 2018-ban kire szavaztak?
2022. febr. 17. 11:06
 8/17 anonim ***** válasza:
50%

Régebben is így volt nálam is aztán mégsem... Ilyet azok vesznek észre akik azért valamennyire tudnak gondolkodni, és azok ismerősei pedig hasonlóan olyanok akik tudnak gondolkodni, így törvényszerűen kevesebb fideszes lesz köztük.

Na meg ott van a választási csalás is, ami borítékolható a fidesz részéről, hiszen már benne is vannak, közpénzből való korlátlan kampány, állami szervezetek kampányra való felhasználása.

9/17 anonim ***** válasza:
100%
A környezeted nem reprezentatív felmérés.
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Neked lesz meglepetés, kérdező.
2022. febr. 17. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!