Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem lesz a vártnál...

Csak szerintem lesz a vártnál is nagyobb meglepetés a választáskor? A környezetemből az emberek 70%-a az ellenzékre fog szavazni, munkatársak, haverok, stb 20-70 közötti korosztály és nem budapesti körzetben, hanem biztosnak vett fideszes városban.

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 10:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Itt te fogsz csak meglepődni, a környyzeted mást kommunikál mint amit valójában be fog húzni
2022. febr. 17. 11:11
 12/17 A kérdező kommentje:
#7 Eléggé vegyes a csapat, sokan akkor is már ellenzékre szavaztak, de vannak volt fideszesek, akiknél betelt a pohár és olyanok is, akik eddig leszarták a politikát mert "úgy se lesz jobb" viszont most már úgy vannak vele, hogy a fidesznél rosszabb nem lehet.
2022. febr. 17. 11:12
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

12# szép duma!

Én MOST leirhatnám gyakorlatilag a te mondataid ellenkezőjét... akkor mi lenne? Semmi...

Majd a választások után megtudjuk.

De ettől függetlenül nekem egy kicsit kamu kérdésnek tűnik...

2022. febr. 17. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Nagy meglepetés lesz...neked!
2022. febr. 17. 12:04
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem biztos magában a Fidesz. Nagyon osztogat, és kitolta a határidejét a harmadik holtásnak. Brutális osztogatásba kezdett, hitelt vett fel oroszoktól,japántól,kínától. Államadósság 45 ezer milliárd. Költségvetési hiány több mint 5000 milliárd.
2022. febr. 17. 13:15
 16/17 anonim ***** válasza:
40%

A te környezeted egy dolog, az enyémben meg kb. mindenki a fideszre fog szavazni

Enyniből nem lehet leszűrni túl sokat

2022. febr. 18. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet népes környezeted, - nincs ebben semmi rossz!
2022. febr. 18. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!