Milyen kifogást lehet mondani azon kívül hogy játszottam vagy fürödtem arra az esetre ha valakinek nem írtál vissza?
Figyelt kérdés
jan. 2. 19:12
1/9 anonim válasza:
Semmit megmondod őszintén nem vagy köteles magyarázkodni senkinek
2/9 anonim válasza:
Miért kell kifogást írni? Egyszerűen volt jobb dolga az embernek, nem kell minden percben azt nézni, hogy mi van a telefonnal. Vagy ha éppen mobilozol akkor sem kötelező rögtön írni a másiknak
3/9 anonim válasza:
miért kell kifogást írni? Akkor írsz vissza, amikor vissza akarsz írni. Örüljön, hogy válaszolsz egyáltalán.
4/9 anonim válasza:
Attól függ, mennyi ideig nem írtál vissza. Órákig? Napokig? Hetekig? Egy bizonyos idő után már nincs magyarázat. De ha mindenáron hazudni akarsz, akkor vagy elromlott a telefonod, vagy a kocsiban/anyádéknál/havernál/munkahelyen felejtetted.
5/9 anonim válasza:
Semmit, szerintem egy normális ember felfogja, hogy a másik nem a körmét reszelgetve várja, hogy írjon neki az ismerőse. Én például az elmúlt 3 órában órán voltam aztán kutyát sétáltattam, nem is néztem az üzeneteimet, de millió más oka lehet, ha valaki 1-2 vagy akár több órán keresztül nem reagál. Eszembe nem jutna számon kérni a másikon, hogy az esti üzenetemre miért reggel reagál.
6/9 anonim válasza:
Eskü már hányok ettől, hogy emberek ekkora ügyet csinálnak abból, ha nem válaszolsz azonnal.
7/9 anonim válasza:
Nem kell kifogás, és magyarázkodnod sem kell senkinek sem.
Annyira jó lenne, ha ezt az "azonnal vissza kell írnod" narratívát el tudnánk végre engedni. Senki sem köteles 24/7 elérhető lenni, és azonnal ugorva válaszolni.
8/9 anonim válasza:
7, régen a vezetékes telefonok korában bunkó volt a másikat este 7 és reggel 8 között hívni. Ma meg tök normális este 11-kor ráírni a másikra valami bullshittel.
9/9 anonim válasza:
Nem lógok a telefonon egész nap. Ha sürgős, hívj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!