Tuđsz mondani magadról pár mondatot, ami alapján kijelented, hogy rád nem igaz az "átlagmagyar" vagy az "egyszerű proli" jelző?
Nem szeretem a pálinkát, a halat, csak fish&chips formájában -mondjuk ebből töménytelen mennyiségben, de szigorúan paprika nélkül és angol IPA-val-, szeretek és szoktam is utazni, érdekel, hogy néz ki az a valóság, amiről a magyar média folyamatosan HAZUDIK, nem vagyok vallásos, a templomot, nagy ivben kerülöm, számomra, az teljesen normális és természetes, ha valaki, leszbikus, meleg, vagy transzexuális.
Ja és, amig olyan magyar csodák készülnek, mint az Elqrtk, a Petőfi film, vagy Győzike best of, életben nem lesz ember, aki elhiteti velem, hogy magyarként jogunk van más országokat kultúrális, politikai szempontból a legkissebb mértékben is kritizálni.
Ez nem sok. Átlagos kapzsi proli, szerencsés múlttal.
Ez meg aztán végképp a nagy semmi. Értsd: bármely vidéki, verandán ülő nyugger tud felsorolni magáról ennyi "különcséget".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!