Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tuđsz mondani magadról pár...

Tuđsz mondani magadról pár mondatot, ami alapján kijelented, hogy rád nem igaz az "átlagmagyar" vagy az "egyszerű proli" jelző?

Figyelt kérdés
aug. 5. 21:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18, legalább én nem kapok érte állami milliárdokat, mint más.
aug. 6. 05:44
 22/30 anonim ***** válasza:
38%

Az átlag magyar elhízott és lusta mozogni, én ennek az ellenkezője vagyok. Vékony, sportos nő vagyok és szeretek mozogni.

Az átlag magyar dohányzik, alkoholt fogyaszt napi szinten, én egyikkel se élek.

Az átlag magyar depressziós és búvalbaszott, én mosolygós és életvidám vagyok. Vannak céljaim, amiket folyamatosan valósítok meg.

Nincsenek függőségeim, mint az átlag magyarnak.

Az átlag magyarnak van autója, nekem nincs, bár van jogosítványom.

Az átlag magyar nem tudatos vásárló, én az vagyok.

Az átlag magyarnak nincs megfelelő pénzkezelési stratégiája, nekem van.

aug. 6. 06:00
 23/30 A kérdező kommentje:
Amúgy ti, kedves válaszolók mit gondoltok egymásról, ha már ennyire értékesnek tartjátok a saját válaszaitokat, és engem meg rosszindulatúnak és kötekedőnek, amiért nevetségesnek tartom a válaszaitokat?
aug. 6. 08:08
 24/30 A kérdező kommentje:
Vállaljátok 22-es azon állítását, hogy elhízottak, lusták, dohányosok, függők vagytok, vagy legalábbis van köztetek néhány ilyen?
aug. 6. 08:10
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Te valóban rosszindulatú vagy. Az átlag magyarságod mégis inkább abból fakad, hogy elhiszed csak a te nézőpontod lehet a helyes.
aug. 6. 09:59
 26/30 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, igen, vállalták azzal, hogy leszavazták a válaszomat, mert magukra ismertek benne. Ezzel elismerték, hogy igazam van. A tényeknek utána lehet nézni, ezeket nem én találtam ki.

aug. 6. 21:29
 27/30 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem mindenki tud magáról ilyesmi dolgokat mondani, mert mindenkiben van egy kicsi különlegesség, mindenki más. És mindenre is rá lehet fogni, hogy átlagos, mert minden nézőpont és közeg!!!! kérdése.

Amiben én más vagyok:

- voltam már bétaolvasója regénynek, és van egy köszönetnyilvánításom is egy amerikai regény elején azért, mert véleményeztem a regényt

- éltem Marokkóban 1 évet

- átlag heti többször járok színházba (és ezen felül kiállításra, koncertre, moziba is)

aug. 7. 15:55
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindennap aktívan mozgok, a BMI-m a "normál" kategória közepén van, sosem cigarettáztam még, nem érdekel a foci, pár havonta iszom csak, az is csak boltban vett üveges koktél, és az sem egyben fogy el.
aug. 7. 22:21
 29/30 anonim ***** válasza:
22-es a határtalan szerénységedet kihagytad
okt. 1. 12:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Az átlag magyar irigy és féltékeny, mint te, én nem vagyok az.

Az átlag magyar önbizalomhiányos, mint te, én nem vagyok az.

Az átlag magyar rosszindulatú, mint te, én nem vagyok az.

okt. 1. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!