Örültök neki, hogy itt a nyár?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 10:57
11/26 anonim válasza:
Csak a sok mezítlábas nő miatt.
12/26 anonim válasza:
Én imádom a nyarat, azt sem bánnám, ha mindig nyár lenne.
13/26 anonim válasza:
Vegre lehet lengen oltozni, nyaralni, este kintlenni fazas nelkul stb. En orulok pedig konyhan melozok.. ahol mar most 38 fok van 😀
16/26 anonim válasza:
Kb. az utóbbi 10 évben utáltam meg a nyarat. Ma már semmi élvezetes nincs benne. Itt dél-keleten masszív sivatagi hőség a nyár, eső és lehűlés nélkül. Tegnap 33-34 fok volt a hőérzet, napközben alig volt ember az utcán. És még csak június eleje van.
Számolom a napokat, amikor október lesz végre.
17/26 anonim válasza:
Amúgy komolyan kellene egy olyan funkció az oldalra, hogy ki lehessen kapcsolni bizonyos kérdéseknél a válaszértékelésket.
18/26 anonim válasza:
Amikor még volt nyári szünet akkor még szerettem, most, hogy egy légkondi mentes irodában kell a nyarat 9-17:31 között végig seggelni így annyira nem :D
19/26 anonim válasza:
A puhanyok meg egeszsegtelenek mar most kivannak 25-30 fokba 😅
20/26 anonim válasza:
#20 ha te ennyire keméy vagy aki a 80 fokban is teljesen jól érzi magát akkor miért nem költözöl afrikába? a sivatag közepéra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!