Milyen gyakran jársz boltba?
Előre bevásárolsz, vagy mindig csak azt veszed meg ami éppen kell?
Online vagy személyesen vásárolsz ha teheted?
Szinte minden nap.
Hétvégén van egy nagybevásárlás a heti főzéshez, ami előre meg van tervezve, naponta pedig friss pékáruért megyek csak. Ha tudnék finomat itthon sütni, akkor nem vennék naponta. Most ez a cél, hogy megtanuljam ezt és ezzel önellátók legyünk ebből a szempontból. Akkor szerintem a heti eggyel meglennénk.
Online jelenleg nem vásárolok, mert piacon magam szeretek termelői sajtot, zöldséget vásárolni. De ezt is szeretném a jövőben kipróbálni, hogy liszt, tészta, nehezebb tételek könnyebben hazajöjjenek. Viszont akkor is csak ilyen tételekre fogom korlátozni.
Szinte minden nap mert szeretem a friss pékárut.
Egy hétnél többet még nagybevásárlással sem veszek.
Személyesen...
Nagyobb áruházba (Lidl) kb 2 hetente hétvégén...
A helyi boltba heti pár alkalommal. Ma pont voltam, de nem volt olyan kenyér, amit szerettem volna ezért holnap beugrok a szomszéd községbe hazafelé. Átlagban heti 2 alkalommal járok boltba. Egyedül élő férfi vagyok, munkahelyen eszek meleget és néha anyukám is főz nekem.
csak akkor vásárlok, ha kell valami, és sosem online, nem hiszek benne...
nagyon praktikusan vásárlok, alighanem ebben az emberek 99%át kenterbe verem (kiadások összegét tekintve)
Köszi a válaszokat, mindenkinek megy a hasznos.
Én havi 1-2 alkalommal vásárolok, akkor is online. Ami valóban akciós, és eláll, azt hónapokra előre is megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!