Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran jársz boltba?

Milyen gyakran jársz boltba?

Figyelt kérdés

Előre bevásárolsz, vagy mindig csak azt veszed meg ami éppen kell?

Online vagy személyesen vásárolsz ha teheted?

tegnapelőtt 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Hetente 3 x
tegnapelőtt 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Személyesen. Változó, ha van ki elmenjen helyettem akkor kb 2 hetente 1x, ha nincs, volt, h9gy 5x egy héten
tegnapelőtt 21:18
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
Hetente 1x Tesco-szintű boltba megyünk, és akkor igyekszünk mindent megvenni, ami arra az egy hétre elég. Különben hétköznap 1-2 alkalommal megyünk pékségbe, zöldségesbe, nagy ritkán a henteshez is.
tegnapelőtt 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Van egy havi nagybevásárlás. Ezen felül talán heti 1 2.
tegnapelőtt 23:27
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
Két-három naponta személyesen, ha pedig sürgősen kell valami, azonnal.
tegnap 08:43
 16/21 Metionin ***** válasza:
Heti 1 nagyobb vásárlás van, olyankor nagyobb kiszerelésben veszünk dolgokat és több helyre megyünk. Egyéb helyre pl. drogériába olyan havonta ugrok el. Én szeretnék online vásárolni csak a Lidl nem szállít házhoz és általában oda járunk. A húsok nagy részét viszont rendelem.
tegnap 13:10
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A tizenötödik válaszadó vagyok:mégis miért 0%-ban hasznos lenne a válaszom? Semmi rosszat nem írtam.
tegnap 14:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Mert gyökerek az emberek és mindenkit lepontoznak. Én azért nyomtam egy hasznost neked.
tegnap 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:

#13 vagyok, engem is ugyanazok a profilok pontoztak le, mint téged, viszont mindegyik válaszod felpontoztam. Nekem már nagyon elég abból, hogy ma is a legtöbb válaszom mellett ott van minimum egy piros 75%...

tegnap 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem is értem hogy amióta lehet online vásárolni miért menne bárki személyesen…
tegnap 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!