Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet elfelejteni egy...

Hogy lehet elfelejteni egy cikki helyzetet?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam emelt angol szóbelin tudtam, hogy rossz lesz ,mert a beszéd sose ment de az írásbelim 56%-os lett tehát a felvételi plusz többlet pontot megkapom ami a cél volt.Elég gáz helyzet volt egy ismeretlen iskolába 3 angol tanár előtt beszélni. Voltak félre értesek és az elnök kérte hogy ez most magyarul beszéljük meg. Párszor vissza kellet kérdeznem primitív egyszerű nyelvtani szerkezeteket használtam néha hibásan és végig olyan fejük volt a tanároknak , hogy ez a kretén mit keress itt. De összességében nehezen is de egy 4-5 percet beszéltem és át engedtek. De azóta se tudom elfelejteni ezt a gáz helyzetet. Más emberek is jártak már így vagy csak olyan megy emeletre aki folyékony beszéli az angolt?:D
2022. jún. 4. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Fogd fel tanulópénznek. Tapasztalatnak.

Én egyszer a MALÉV-nál felvételiztm, földi utaskísérőnek. Nem tudom, most hogy megy, de akkor bizony megnézték, hogy csinos vagy-e, számított földön és levegőben is. Én meg az akkor divatba jött, bokáig érő, amúgy csinos nyári ruhámban mentem. Ez kirívó volt. A többiek sötét szoknya, térdig érő, és fehér blúz. Persze, hogy nem vettek föl. Mosolygok rajta azóta is, mikor eszembe jut, milyen buta voltam. Viszont felvettek az egyetemre, és egészen másfele irányult az életem, sokkal komolyabb szinten.

Minden jó valamire. Ebből is tanultál. Fel a fejjel.

Ők már elfelejtették, te meg sokkal bölcsebb lettél.

2022. jún. 4. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Xard le. Átengedtek, örülj neki.🤷‍♂️
2022. jún. 4. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Engedd el! Átmentél, ez a lényeg. 10 év múlva nevetve fogod mesélni, milyen tök voltál, mi is jókat nevetünk a régi idétlen vizsgázós sztorikon.
2022. jún. 4. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az államvizsgámon le is bokkoltam, már oda nem tartozó kérdésekkel próbáltak "visszahívni a földre". Állati ciki volt de már jót nevetek az egészen.
2022. jún. 4. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha agyon csapnák őket se tudnák már visszaidézni a veled való beszélgetést, vsz. ezer más vizsgázóval foglalkoztak mostanában...

Csak te parázol rajta. Örülhetnél, hogy sikerült s kész!

... amúgy egyszer régen nekem is volt hasonló élményem, görögből mentem vizsgázni, de várakozás közben hallottam, hogy a többiek folyékonyan csacsogtak... ugyanis görögök voltak és vsz potyavizsgára mentek :D - na mondom, rajtam fognak példát statuálni, én vagyok itt tán az egyetlen igazi vizsgázó :P De nekem is jól sikerült!

2022. jún. 4. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
2022. jún. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!