Hogy lehet elfelejteni egy cikki helyzetet?
Fogd fel tanulópénznek. Tapasztalatnak.
Én egyszer a MALÉV-nál felvételiztm, földi utaskísérőnek. Nem tudom, most hogy megy, de akkor bizony megnézték, hogy csinos vagy-e, számított földön és levegőben is. Én meg az akkor divatba jött, bokáig érő, amúgy csinos nyári ruhámban mentem. Ez kirívó volt. A többiek sötét szoknya, térdig érő, és fehér blúz. Persze, hogy nem vettek föl. Mosolygok rajta azóta is, mikor eszembe jut, milyen buta voltam. Viszont felvettek az egyetemre, és egészen másfele irányult az életem, sokkal komolyabb szinten.
Minden jó valamire. Ebből is tanultál. Fel a fejjel.
Ők már elfelejtették, te meg sokkal bölcsebb lettél.
Szerintem ha agyon csapnák őket se tudnák már visszaidézni a veled való beszélgetést, vsz. ezer más vizsgázóval foglalkoztak mostanában...
Csak te parázol rajta. Örülhetnél, hogy sikerült s kész!
... amúgy egyszer régen nekem is volt hasonló élményem, görögből mentem vizsgázni, de várakozás közben hallottam, hogy a többiek folyékonyan csacsogtak... ugyanis görögök voltak és vsz potyavizsgára mentek :D - na mondom, rajtam fognak példát statuálni, én vagyok itt tán az egyetlen igazi vizsgázó :P De nekem is jól sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!