Melyik az a dátum, amelyik eddígi életed legszebb napja volt, soha nem fogod és nem is akarod elfelejteni --- és miért ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 23:52
A kérdező szavazást indított:
Az esküvöm napja
A válásom napja
A germekem születése
Amikor befizettem a nagy kölcsönöm utólsó részletét
Amikor megvettem a lakásomat/házamat
Az érettségi napja
Felvettek az egyetemre/föiskolára
A szüzességem elvesztése
Amikor sok idö után jó állást kaptam
Inkább leírom
19 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
2021. december 31-én 19 órkor váratlanul megjelent nálam a barátnöm, és elmentünk öhozzá. Èjfélig csak szeretkeztünk. Csodálatos volt, mert jó vele a szex, mert öszintén szerettük egymást.
2022. ápr. 22. 23:56
2/9 anonim válasza:
Bár nehéz elhinni még magamnak is, de nekem olyan sok van, hogy számolni sem tudom már. (habár az is lehet, hogy nem történt semmi, ami mély nyomot hagyott volna bennem).
3/9 A kérdező kommentje:
Kár... :-(
2022. ápr. 23. 00:24
4/9 anonim válasza:
Amikor kirúgattam a nyomorult főnökömet, aki előtte fél évig mindennap gyötört és megalázott.
5/9 anonim válasza:
2015 május 19.
Akkor ismertem meg életem nagy "Ő" -jét. Közel öt évig éltem vele közösen.
A sors sajnos úgy hozta,hogy két éve már nincs az életemben.
6/9 anonim válasza:
2006. májusán volt, amikor egy záró-gyakszit letettem.
7/9 anonim válasza:
Hát én az esküvőmre (meg a párommal való első találkozásra), a gyerekeim születésére (meg arra a napra is, amikor megtudtam, hogy babát várok), az érettségimre, az első munkahelyemre, az első lakásvásárlásomra, a hiteltörlesztésem napjára meg még egy rakás hasonlóan számomra fontos és jelentős napra/pillanatra szívesen emlékszem és nem akarom elfelejteni. Mindegyik más szempontból a legszebb napja voltak az életemnek, amik így vagy úgy, de akkor mérhetetlenül boldoggá tettek és előrébb vitték az életem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddígi öszinte berírásokat :-)
2022. ápr. 27. 06:42
9/9 A kérdező kommentje:
Igeen, én is úgy gondolom, hogy egy-egy esemény csakis abban a bizonyos pillanatban fontos és felejthetetlen. De ezekböl töb is lehetséges, és mindegyik másért felejthetetlen.
2022. jún. 5. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!