Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik az a dátum, amelyik...

Melyik az a dátum, amelyik eddígi életed legszebb napja volt, soha nem fogod és nem is akarod elfelejteni --- és miért ?

Figyelt kérdés

#siker #pénz #szerencse #öröm #legboldogabb nap #legszebb nap
2022. ápr. 22. 23:52
A kérdező szavazást indított:
Az esküvöm napja
A válásom napja
A germekem születése
Amikor befizettem a nagy kölcsönöm utólsó részletét
Amikor megvettem a lakásomat/házamat
Az érettségi napja
Felvettek az egyetemre/föiskolára
A szüzességem elvesztése
Amikor sok idö után jó állást kaptam
Inkább leírom
19 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
2021. december 31-én 19 órkor váratlanul megjelent nálam a barátnöm, és elmentünk öhozzá. Èjfélig csak szeretkeztünk. Csodálatos volt, mert jó vele a szex, mert öszintén szerettük egymást.
2022. ápr. 22. 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Bár nehéz elhinni még magamnak is, de nekem olyan sok van, hogy számolni sem tudom már. (habár az is lehet, hogy nem történt semmi, ami mély nyomot hagyott volna bennem).
2022. ápr. 22. 23:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Kár... :-(
2022. ápr. 23. 00:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kirúgattam a nyomorult főnökömet, aki előtte fél évig mindennap gyötört és megalázott.
2022. ápr. 23. 01:16
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

2015 május 19.

Akkor ismertem meg életem nagy "Ő" -jét. Közel öt évig éltem vele közösen.

A sors sajnos úgy hozta,hogy két éve már nincs az életemben.

2022. ápr. 23. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
2006. májusán volt, amikor egy záró-gyakszit letettem.
2022. ápr. 23. 07:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én az esküvőmre (meg a párommal való első találkozásra), a gyerekeim születésére (meg arra a napra is, amikor megtudtam, hogy babát várok), az érettségimre, az első munkahelyemre, az első lakásvásárlásomra, a hiteltörlesztésem napjára meg még egy rakás hasonlóan számomra fontos és jelentős napra/pillanatra szívesen emlékszem és nem akarom elfelejteni. Mindegyik más szempontból a legszebb napja voltak az életemnek, amik így vagy úgy, de akkor mérhetetlenül boldoggá tettek és előrébb vitték az életem.
2022. ápr. 23. 08:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddígi öszinte berírásokat :-)
2022. ápr. 27. 06:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Igeen, én is úgy gondolom, hogy egy-egy esemény csakis abban a bizonyos pillanatban fontos és felejthetetlen. De ezekböl töb is lehetséges, és mindegyik másért felejthetetlen.
2022. jún. 5. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!