Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyerekkorotokban veletek is...

Gyerekkorotokban veletek is voltak néha indokolatlanul bunkók/gonoszak idegenek?

Figyelt kérdés
Egyszer még általános suliban volt valami iskolai programunk a városi könyvtárban. Körben ültünk és sorban mindenkinek el kellett mondania a könyvtáros nőnek, hogy mi a kedvenc könyve. Én voltam az első a sorban és annyira hirtelen jött a kérdés, hogy nem tudtam azonnal rávágni a választ. Rengeteget olvastam gyerekkoromban, nehéz volt hirtelen kiválasztani egy könyvet a sok közül, amiket szerettem. Erre a könyvtáros nő gúnyosan beszólt, hogy "látom, te nem nagyon fogtál még könyvet a kezedben".
2022. máj. 15. 16:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*a kérdés az volt, voltak e
2022. máj. 15. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Haver, ebből már nem jössz ki győztesként...
2022. máj. 15. 18:29
 13/18 A kérdező kommentje:

"azt a "tessék?"-et meg végképp nem értem tőled sem, hogy mi a frászt nem értesz a válaszon, amit írt"

Nem neki írtam. Valaki előtte beírt valami trollkodó választ, amit nem tudtam mire vélni, de már törölték.

2022. máj. 15. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
34%

2es vagyok, és nem mentem bele a részletekbe, ezért most mindenki rólam fantáziál. Elöszőr is a kislánynak nem bontottam ki a kóláját, mert volt ott 30-40 másik ember. Akik közzül egy nő kinyitotta neki, szóval nem bőgve maradt ott.

A másik meg arról szólt, hogy már lejárt a munkaidőm. Indultam haza a szolgálati autóval, egy direkt kirándulóknak fenntartott bekamerázott területről. Szóval ott hagyhattam volna, de akkor már a rendőrök keresték volna, sőt ha leesik egy szikláról akkor már csak hullazsákban viszik el(volt már pár ilyen eset). A buszok a kapunál egy bekamerázott pihenőnél szokták felvenni a kirándulókat. Láttam is jönni a monitoron őket, és ott ki is tettem kb max 500 méter autóval a táv, és max egy órát kellett ülnie. Mert láttam szintén a kamerán hogy a többiek a tóhoz mentek ami 1,5 kilométer, ő meg lemaradt és nem tudta merre kel menni. De már vagy 3 órája a többiek tónál ő meg addig mászkált. Nem foglalkoztam vele mert én dolgozni járok oda nem nézelődni. 15 kor mentem haza 7 re jártam dolgozni meg egy fél óra ebéd délben, az ő buszuk meg 16 kor jön értük menetrendszerinti kirándulóbusz. Ráadásul ott nem idegenek vannak, hanem a kollégáim akik 8 tól 16 ig dolgoznak, és tudják hogy mi történik. Ismerik a részleteket.

Látjátok hova vezet ha nem ismeritek a részleteket. A tudatlanság gyülölködéshez vezet. És a gyakori is azért van, hogy tudjátok hogy mi miért van, és ne rögtön a másik embert köpködjétek. De úgy látom ti inkább csak a köpködésért jártok ide.

2022. máj. 15. 18:40
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
A kólásat még mindig nem értem..
2022. máj. 15. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban a korosztályomtól kaptam a legtöbb bántást, idegen gyerekektől is akár. Például sétáltam haza, egy csapat gyerek akit nem ismertem jött szemben, megálltak és elkezdtek poénkodni egymás közt hogy "hé, itt a barátnőd", meg egyebek.

Hasonló mondjuk felnőttként is történt velem amikor két srác ült a padon és ahogy elmentem melettük hallottam egy "Fujj de ocsmány" megjegyzést.

Iskolában volt hogy a tanárok is szúrkáltak, vagy beszálltak a bántásba. Rendszeresen hallottam a "Semmi sem lesz belőled" mondatokat. Gimiben meg voltam pár hetet kórházban, hirtelen jött az egész, tehát az iskolában csak annyit észleltek hogy hirtelen eltűntem. A szüleim felhívták az iskolát, a tanárok tudtak róla, osztálytársak nem. Kórház utáni elsö napon sétáltunk a folyosón egy barátommal, beszélgettünk, a matektanár jött szemben és megjegyezte hogy "A sajnálat sokat számít", majd továbbment. Később esett le hogy arra utalt hogy a barátom csak sajnálatból/szánalomból beszélgetett velem. Szerencsémre csak egy évet tanított a kérdéses tanár.

2022. máj. 15. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:

En is a kolason derultem...

Nekem eszembe sem jutna pedofilnak gondolni egy felnottet, mert segit kibontani egy uveg kolat egy gyereknek, sot, kedvesnek gondolnam...

De ha ez volt a fejedben, az teged es a te gondolataidat minositi...

Tovabba semmi kopkodes nem volt a hozzaszolasomban, ugyhogy jo lenne, ha visszavennel

2022. máj. 15. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Velem is voltak ilyenek, de most éppen egy sem jut eszembe. Szerintem az ilyen embereknek éppen rossz napjuk van, és az első személyen (aki valahogyan nem megfelelően reagált a mondandójukra/kérdésükre vagy bármire) vezetik le.
2022. jún. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!