Kinél hogy hívták még gyerekkorotokban azt a kis ruha cafatot, rongydarabot amihez ok nélkül kötődtél és mindig mindenhol veled volt?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 07:23
5/13 anonim válasza:
Kajkaj rongy volt, mert amikor gyűrögettem, állítólag ilyesmi hangot adtam ki, míg el nem aludtam.
6/13 anonim válasza:
Kispokróc.
A szakirodalomban egyébként átmeneti tárgy a neve, és nem ok nélkül kötődik hozzá a gyerek, hanem fontos fejlődési lépcsőfok, hogy hiányzik neki az anyja, de fölismeri hogy a kis izéje is puha és anyaillatú, ezért ezzel megtanulja megnyugtatni magát, míg az anyja vissza nem jön.
8/13 anonim válasza:
Nem volt ilyenem, egy barna plüssmacim volt.
10/13 anonim válasza:
Huu, a sajátomra nem emlékszem, de az unokatesóim Ümi-nek hívták. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!