Gyerekkorotokban veletek is voltak néha indokolatlanul bunkók/gonoszak idegenek?
Sok ilyen volt. De most néha én is ilyen vagyok. Pl volt hogy egy parkolóban odajött hozzám egy 10 éves lány, hogy segítsek neki kinyitni a kóláját. Otthagytam szó nélkül, mert nem akartam hogy pedofilnak nézzenek. De volt az ellentétje is. Volt hogy a munkahelyemre odajött egy eltévedt 10-12 éves forma lány. Mivel tudtam hogy kikkel van, ezért autóval elvittem a buszuk megállóhelyére hogy ott várja meg a többieket.
Szóval nem tudhatjuk hogy valaki miért olyan amilyen, de biztos meg van rá az oka. És azért mert goromba, még nem biztos hogy rossz ember.
Volt, persze. Egyébként sajnos én azt tapasztaltam, hogy az idősebb tanárok, könyvtárosok sok esetben Karenek a mémből.
Sokszor nagyon igazságtalanul meg tudnak bántani. Engem pl. 11-12 évesen nagyon érdekelt a honlapszerkesztés, alapszinten a HTML-t is megtanultam netről, infóórán persze azt kellett hallgatnom, hogy "ti úgyis csak játszotok a számítógépen".
2:
Nem bontod ki az üdítőjét (2 másodperc), nehogy pedónak nézzenek, de egy 10 éves kislányt beültetsz az autódba és valahová elviszed, mert az már rendben van.
Neked sem a lábaddal van baj.
Otthagytam szó nélkül, mert nem akartam hogy pedofilnak nézzenek.
Ezert nem segitettel kinyitni a kolat???🤦🏼♀️
Van baj
Taxis es családos magántanár is akart volna molesztálni (15 voltam)
Anyám önző irígy egoistának titulált mert rosszul esett, hogy mindig csak tesommal(kisebb)foglalkoznak, a szeretet törődés helyett ezeket a minősítéseket kaptam, saccra felnőve(mikor már tudtam irni olvasni, és tudtam, hogy van szótár) néztem meg az értelmező szótárban hogy mit jelent, kis gyerekként(kb 5-6 évesen)nem értettem, hogy miket kiabál rám anyám artikuláltan idegből. Aztan megértettem és sokkolt es szerintem traumatizált is, de hosszu levezetnem hogyan.
Egyszer oviban ebédnél kikuldott az ovonő büntetésbol es a folyoson kellett lennem, és nem tudtam miert. Aztan jött egy dadus vag, takarito(?), kerdezte hogyhogy en kint. Mondtam kikuldtek a miértjét nem tudom. Azt mondta megkérdezi. Mikor visszajott, nem mondta nekem el. Én meg nem mertem rakerdezni sem. Azota sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!