Ha egy idősebb lánygyereknek 2 vagy több fiatalabb testvére születik, általában ő neveli őket. Lányok, mi a tapasztalatotok? Mennyire volt gyerekkorotok a tesók mellett?
Én nem a testvéremmel voltam így, hanem az unokahúgommal.
A nővérem fiatalon szült, még otthon lakott, a pasija pedig ott hagyta, amikor megtudta, hogy terhes. Rengetegszer kellett vigyáznom a gyerekére, emlékszem olyan esetekre, amikor kb. 9-10 voltam és több órára egyedül hagyták velem, mert a nővérem elment bulizni meg barátnőzni, a szüleimnek meg megint volt valami dolguk. Egyik ilyen alkalommal az unahúgom elcsúszott a kövön és beverte a száját, amíg épp wc-n voltam és amikor a szüleim hazajöttek, agyba-főbe vertek, amiért nem vigyáztam rá. Kb. 12 éves koromtól kezdve folyton szidtak, hogy miért nem vagyok olyan, mint más, normális gyerekek, akik eljárkálnak ide-oda a barátaikkal, biztos mindenki utál az osztályomban, ezért nem hívnak soha sehova. De amikor néha el is hívtak valahova és itthon mondtam, közölték velem, hogy én csak ne menjek sehova, mert az unokahúgom nem maradhat itthon egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!