Miért van az, hogy a legtöbb jól működő házasságban, a férfi csak 1-2 évvel idősebb? Nektek mi a tapasztalatotok?
Szerintem az első kb 30 évben elég sok korszak váltakozik. Más fontos 15, 20, 25 évesen.
15 évesen még éppen csak kóstolgatja az ember a felnőtt létet, egyedi személyiséget alakít ki.
Húsz éves kor körül ülepszik le az egész. A kamaszkornak vége, nem csak hormongőzös fejjel tervezzük a jövőt.
25-30 közt megvannak a saját egyéni célok, egykettő teljesült is.
Ez persze általánosítás, mindenkinél egyedi.
Én úgy tapasztaltam, hogy a hasonló kor , tapasztalat, életszemlélet sokszor kéz a kézben jár.
A férjem és köztem másfél év van. Ugyanazok a célok, a szemlélet, hét éve vagyunk együtt, hat éve együtt élünk, nyáron lesz öt éve, hogy házasok vagyunk, és két gyerekünk van.
Így terveztük anno, bár kaptam én főleg hideget-meleget emiatt.
Életkor függő..
Pl nekem az egyik ismerősöm kifejtette már,mhogy a korkülönbség neki mindegy, de. Anő legyen legalább 27 előtte semmi komolyság. Anőkben, túl mags fokon izzanak, szexre, alkalmi kapcsolatra szuperek jőfejek szőrakozni lehet velük, de párkapcsolatra legyenek 27-28 felett
Ah illető 35 éves: 30 nak se néz ki)
Én is ezt tapasztaltam, amípúgy amit te.. Vizsont talán annak köszönwhetően, hogy 20-onéves koromig megtaláltam a páromat...akkormég1-2 év sem kevés, 5 meg egyenesen sok..
Most 28 évesen egy 32 éves férfit magamkorabelinek érzek már..
Háy éves vagy?
Mi 16,és 17 évesek voltunk,mikor megismerkedtünk.27 éve együtt vagyunk...nem tudom,de biztos sokat számít,hogy közösek az emlékeink..
Szinte azokkal a játékokkal játszottunk gyerekkorunkban,azokat a könyveket olvastuk, zenéket hallgattuk.Nincs köztünk generációs probléma az biztos...
De nemcsak ettől jó egy házasság,más is kell hozzá...
2-es vagyok… egyébként visszagondolva sz idemrősi körömbe
anyukám idősebb mint apu 30 év házassság
papa 3,5 évvel idősebb mamánál 55 év
de van ellenpélda is, 5-10és 1 év korkülönbségre is egy csomó
10 év van az egyik nagynénémék közt, köszönik jól vannak..
a saját korosztályomban igazabb talán eddig, amit írsz, de csak az életkorunkból adódóan… most kedzenek igazolódni, hogy működnek a kapcsolatok, és házasodnak 27 évesek vagyunk… most már több olyan van, ahol nagyobb a korkülönbség 1-2 évnél..
de ezek most igazolódnak, ugye eddig még iatalok voltak legalábbs az egyikük tuti..
nálad mi volt gond? gondolom nem az évek száma…mit gondolsz mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!