Miért kedvelnek a gyerekek?
Ahogy meglátnak idegen babák, hisztis nyűgös stb. rögtön abbahagyják, mosolyognak,játszani hívnak rögtön megkedvelnek. Miért lehet ez,hogy tőlem egyetlen kicsi sem fél, sír, elbújt stb.?
Nem vagyok rossz ember, de ez olyan rejtelmes, hogy miért nem félnek tőlem pedig nem vagyok egy matyó hímzés.xD
átlagos ember vagyok:)
Normális válaszokat elolvasom szívesen reagálok is rá! Érdekel ez a normál világon túli,érzések történések, és biztosan mindennek jelentése is van, ahogy ennek is biztos. Szép estét:)

A gyerekek elsosorban nem a kulso alapjan itelnek. Ha beleneznek a szemedbe, s kedvesseget, szeretetet latnak, akkor igy viszonyulnak hozzad.
Forditottja is megtortenik.
Sztem ez nem ezoteria --> a szem a lelek tukre

Pont ez volt a téma pár napja a szüleimmel :) Akkor azt hoztuk ki a beszélgetésből, hogy valószínűleg amiatt lehet, hogy érzik, hogy kedvességgel, szeretettel, jószándékkal fordulnak a picik felé az ilyen emberek. Valamint látnak benne valamilyen pozitív pluszt.
Engem is (általában) szoktak szeretni/kedvelni a gyerekek, az állatok, különösképpen a kutyák és lovak. Eleinte kicsit furcsálltam, és szokatlan is volt, de mára már jó érzéssel tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!