Mi volt a legetikátlanabb dolog, ami egy emberekkel foglalkozó, értelmiségi szakember részéről ért?
Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 11:05
11/11 HoneyBunny válasza:
Szokasos eves mereckedes volt tesioran, minden lany titokban tartotta a sulyat, en leszartam ki hallja meg. 62 kilot mutatott, a 165 centimhez, de ennek javaresze izom volt, mert az elozo tesitanarom pedig meg is dicsert testzsirszazalek meresekor. Ez az uj tanar, az a nyomorult kis szottyadt valagu nember pedig hangosan felszolalt az egesz majd' 30 fos osztalyom elott, hogy "A helyedben nem mosolyognek ezen, meg is latszik az a 62 kilo, van meg mit leadni." Az egesz teremre nema csend ult par percre. Tudniillik sulyos eveszavaraim voltak miutan elkezdtem koplalni 14 evesen es 54 kiloig lefogytam, naponta egyszer ettem es rengeteget jartam futni, otthon is edzettem. Ha megfordult a fejemben az etel, megbuntettem magam meg 100 guggolassal. Minden falat utan szinte megolt a buntudat. Amikor vegre abbahagytam mert mar fel eve nem tudtam 54 kilo ala bemenni, elkezdtem normalisan enni, de ugyanugy jartam futni, a tesit sem sunnyogtam el. Aztan vissza is hiztam ugye 62 kilora, de akkor mar izom is epult ram, mert ugye ettem rendesen. Amikor beszolt az a hulye idiota p#csa, nem tudtam, hogy sirjak-e, vagy orditsak a haragtol. Hazaig bogtem, a legjobb baratom vigasztalt. Majdnem visszaestem a koplalasba emiatt. Utana tobb banto megjegyszese is volt ram, szerintem irigy volt az alakomra es a kerek feszes fenekemre a kis lottyadt szilva seggevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!