Introvertált értelmiségiek, akiknek az extrovertált, kétszínű és felszínes életmód nem illik a jóval magasabb intelligenciaszintjéhez, előreláthatóan mikorra gondoljátok, hogy ismét korlátozások lesznek?
Téged ez miért zavar,te azt csinálsz még ettől amit akarsz,nem?
És mintha kicsit nárcisztikus lennél 😂,de biztos tévedek.
Azért, mert te a négy fal között éled le az életed, másnak miért kéne?
Nem mindenki elégszik meg azzal, hogy filmet néz, könyvet olvas vagy Mozartot hallgat.
A legtöbb embernek van élete, vannak barátai...veled ellentétben.
Nem kötelező kimozdulnod.
Jaj gyerekek...én szeretek olvasni és bulizni is. Nem lesz egyiktől se jobb vagy rosszabb az ember. A valóban intelligens emberek nem beszélnek ilyen lenézően embertársaikról,csak azért mert másban látják a szórakozás lehetőségét.
Illetve, szerintem abban semmi normális nincs, ha az emberek korlátozva vannak mint a kisgyerekek, hogy este 8-ra érjenek haza. Ha neked ez fekszik,tegyél így. Ha zavarnak a hangos emberek, költözz tanyára.
" Kevés az az ember aki értelmes dolgokat csinál"
Honnan tudod? Meg mi az hogy "értelmes"? Mindenkinek mást jelent ez a szó. De ha a példátokból indulunk ki, szerintem csak a számotokra értékesként titulált emberek csendesebbek ezért kevésbé feltűnőek. De attól még nem jelenti azt, hogy kevesen vannak.
most volt a híradóban hogy az egyik országban már a 4. hullámra készülnek. Szerinted akkor pont minket fog kihagyni?
Ha lement a nyár, fesztiválszezon.. és jön a suli szeptembertől, akkor jön majd vele együtt is a vírus.
Hogy te mekkora gyökér vagy.
Én is jobban szeretek olvasni, mint inni, de én a hatalmas iq-mal látom, hogy attól, hogy más partizik éjjel, nekem nem kell. F*szom a felsőbbrendűségedbe, te sznob.
Kedves Kérdező!
Az énképed és a realitás nem esnek egybe. De ez legyen a te magánügyed, engem igazán nem zavar, hogy a sérült egódon alapuló világnézetedre még rá is játszol a "különleges hópihe" attitűdöddel. Persze mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Hogyne.
Btw, milyen diplomád van?
---
A jelenlegi adatok alapján nem lehet extrapolálni, a valószínűsíthető hummámlefoláys is csak találgatás. A delta mutáns R, M és egyéb jellemző nem ismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!