Introvertált értelmiségiek, akiknek az extrovertált, kétszínű és felszínes életmód nem illik a jóval magasabb intelligenciaszintjéhez, előreláthatóan mikorra gondoljátok, hogy ismét korlátozások lesznek?
Figyelt kérdés
Bár még csak a húszas éveimben vagyok, már jóval korábban éreztem magamon, hogy értelmesebb és műveltebb vagyok kortársaimnál, ezért mivel nem adtam le egy bizonyos szint alá, értelemszerűen a felszínességből adódó barátságok megkötését igyekeztem kerülni. Így a tipikus, sekélyes és kritikán aluli programokon nem vettem részt (buli, kondi, piálás, önmérgezés minden egyéb formája). Az elmúlt időszak csodálatos volt, amikor az állatokat este 8-ig visszaterelték otthonaikba, az utcák tisztábbak voltak, az alkohol és egyéb tudatmódosítóktól bódult hangoskodó, szájukból non-stop mocsok kiömlő emberek pedig nem az utcán szédelegtek. Sajnos azonban a kapitalizmus győzött a józan ész felett, és most ismét ki vannak terelgetve a korábban említett élőlények, ami azzal jár, hogy sajnos a felszínes programok kaptak ismételten teret, a kultúra és minőségi időtöltés (olvasás, művelődés, kutatás) pedig nehezebbé vált emiatt. A kérdésem tehát az lenne, hogy amint a bulizó, ivó, bandázó, Balatonozgató, konditermező, étteremben pénzszórogató kitombolta magát, várható, hogy ősszel ismét jön a megváltást hozó bezárás?2021. jún. 27. 11:32
21/23 anonim válasza:
Senki se érti a kérdezőn kívül, de ő túl magasan van ahhoz hogy lejöjjön hozzánk és elmagyarázza.
22/23 anonim válasza:
Ennyire zavar, hogy másnak van élete és barátai? Mennyire kell intelligensnek lenni ahhoz, hogy most a többi ember kikapcsolódása miatt ne tudj olvasni, művelődni, kutatni?
23/23 anonim válasza:
Csak a miheztartás végett:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1122..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!