Az introvertáltak miért képzelik az extrovertáltak fölé magukat? Mitől lennének ők a felsőbbrendű faj?Tisztelet a kivételnek!
Miért van az, hogy az introvertáltak többsége felsőbbrendű fajnak képzeli magát, csak mert nem él társasági életet, és őt az egyedüllét tölti fel leginkább?
Nyilván, akinek nem inge....
Ez hülyeség. Én azt látom, hogy itt többnyire az introvertáltak panaszkodnak, hogy a csendességük miatt senki nem fogadja be őket és nehéz ismerkedniük.
Nekem semmi bajom egyikkel sem, a nagypofájú, hencegős, mindig mindent jobban tudó, mást szóhoz jutni nem hagyó bunkókkal van bajom. De gondolom, ezt az extrovertáltak nem veszik magukra.
Most miért lettem lepontozva? Nem vagyok az introvertált NSDAP ügynöke, az istenekre és a napkeresztre mondom! De nem baj, majd beírom az otthoni Death Note-omba azokat akik lepontoztak :D
U.I:Senkit sem szerettem volna megbántani, igazából én is intro vagyok. Csak tényleg nem vágom mi volt ebben ilyen kegyetlen sértő xD
A kérdező haragszik rám xD
Nem találod a könyvet amiben le van írva? :D
Hevnóájdía kiadó: Frontális lobotómia házilag kezdőknek
Szerintem ez volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!