Introvertált értelmiségiek, akiknek az extrovertált, kétszínű és felszínes életmód nem illik a jóval magasabb intelligenciaszintjéhez, előreláthatóan mikorra gondoljátok, hogy ismét korlátozások lesznek?
Ó jaj! Neked valamilyen kultúrfasiszta berendezkedés volna való. Én értékelem az intellektust, de az emberek egy része alapból felszínes és hülye. Ez ilyen, nem kell mellre szívni.
Ami a karantént illeti: az mennyivel volt jobb, hogy akkoriban 0-24-ben neten őrjöngtek az idióták? :)
Neked sincsen fingod sem az introvertált - extrovertált kifejezések jelentéséről...
Nem lesz kétszínű és felszínes csak azért valaki, mert extrovertált és a buliktól te nyugodtan tudnál olvasni, vagy éppen kutatni.
Megint egy megkeseredett majom tesz azért, hogy az introvertáltságot összemossák valami fennhéjazó kivagyi megkeseredett sértődöttséggel...
Jézusom, mennyi sérült lelkületű ember van a világon...
Ok, kérdező, értem én, hogy te jobb vagy, szebb vagy, műveltebb vagy, mint a világ másik fele,de azért az óriási IQ-ddal csak belegondolhatnál... nem egyszerűbb, ha te egyedül bezárkózol, és jól elvagy magaddal... nem zavar senki... lehúzod a redőnyöket, kikapcsolod a telefont... boldog vagy.
Mi a fenéért van neked arra szükséged, hogy az egész világ osztozzon az elmebajodban? Nincs szükséged hozzá a társadalom beleegyezésére, lévén az egész társadalom a te szinted alatt áll.
A világ másik fele úgy él, ahogyan neki jó, te meg úgy, ahogy neked.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak... ne reménykedj... a járvány kifutóban van... szép lassan eltűnik, mind ahogyan minden járvány tette az emberiség történetében. Olvasgass, meg kutass utána, úgyis ezt szereted csinálni. Én meg kimegyek az esti koncertre.
Kedves Kérdező!
11:59 óta lebeg itt egy meg nem válaszolt kérdés: milyen diplomád van?
Köszi a kiegészítést!
Ööö, mi a jelentősége? Nyilván nem érted, informatikus vagy :)
Tehát a gombnyomgatás, a nullák és egyesek használata feljogosít téged arra, hogy magasabb rendűnek képzeld magad a többieknél? Miért is? Váalszold indokold.
Ki lett törölve a vlaszom, akkor megfogalmazom másképp.
Attól, hogy introvertált vagy, még nem leszel automatikusan értelmiségi. Nem leszel semmivel több mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!