Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Introvertált értelmiségiek,...

Introvertált értelmiségiek, akiknek az extrovertált, kétszínű és felszínes életmód nem illik a jóval magasabb intelligenciaszintjéhez, előreláthatóan mikorra gondoljátok, hogy ismét korlátozások lesznek?

Figyelt kérdés
Bár még csak a húszas éveimben vagyok, már jóval korábban éreztem magamon, hogy értelmesebb és műveltebb vagyok kortársaimnál, ezért mivel nem adtam le egy bizonyos szint alá, értelemszerűen a felszínességből adódó barátságok megkötését igyekeztem kerülni. Így a tipikus, sekélyes és kritikán aluli programokon nem vettem részt (buli, kondi, piálás, önmérgezés minden egyéb formája). Az elmúlt időszak csodálatos volt, amikor az állatokat este 8-ig visszaterelték otthonaikba, az utcák tisztábbak voltak, az alkohol és egyéb tudatmódosítóktól bódult hangoskodó, szájukból non-stop mocsok kiömlő emberek pedig nem az utcán szédelegtek. Sajnos azonban a kapitalizmus győzött a józan ész felett, és most ismét ki vannak terelgetve a korábban említett élőlények, ami azzal jár, hogy sajnos a felszínes programok kaptak ismételten teret, a kultúra és minőségi időtöltés (olvasás, művelődés, kutatás) pedig nehezebbé vált emiatt. A kérdésem tehát az lenne, hogy amint a bulizó, ivó, bandázó, Balatonozgató, konditermező, étteremben pénzszórogató kitombolta magát, várható, hogy ősszel ismét jön a megváltást hozó bezárás?
2021. jún. 27. 11:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

Ó jaj! Neked valamilyen kultúrfasiszta berendezkedés volna való. Én értékelem az intellektust, de az emberek egy része alapból felszínes és hülye. Ez ilyen, nem kell mellre szívni.

Ami a karantént illeti: az mennyivel volt jobb, hogy akkoriban 0-24-ben neten őrjöngtek az idióták? :)

2021. jún. 27. 12:05
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

Neked sincsen fingod sem az introvertált - extrovertált kifejezések jelentéséről...

Nem lesz kétszínű és felszínes csak azért valaki, mert extrovertált és a buliktól te nyugodtan tudnál olvasni, vagy éppen kutatni.

Megint egy megkeseredett majom tesz azért, hogy az introvertáltságot összemossák valami fennhéjazó kivagyi megkeseredett sértődöttséggel...

2021. jún. 27. 12:29
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom, mennyi sérült lelkületű ember van a világon...

Ok, kérdező, értem én, hogy te jobb vagy, szebb vagy, műveltebb vagy, mint a világ másik fele,de azért az óriási IQ-ddal csak belegondolhatnál... nem egyszerűbb, ha te egyedül bezárkózol, és jól elvagy magaddal... nem zavar senki... lehúzod a redőnyöket, kikapcsolod a telefont... boldog vagy.

Mi a fenéért van neked arra szükséged, hogy az egész világ osztozzon az elmebajodban? Nincs szükséged hozzá a társadalom beleegyezésére, lévén az egész társadalom a te szinted alatt áll.

A világ másik fele úgy él, ahogyan neki jó, te meg úgy, ahogy neked.

És hogy a kérdésedre is válaszoljak... ne reménykedj... a járvány kifutóban van... szép lassan eltűnik, mind ahogyan minden járvány tette az emberiség történetében. Olvasgass, meg kutass utána, úgyis ezt szereted csinálni. Én meg kimegyek az esti koncertre.

2021. jún. 27. 13:58
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

11:59 óta lebeg itt egy meg nem válaszolt kérdés: milyen diplomád van?

2021. jún. 27. 14:26
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem provokáló trollkérdés. Áá dehogy! Gyakorolj még kishuszár, ezt túltoltad.
2021. jún. 27. 15:00
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Ja, dél óta nem találta meg a diplomáját a kérdező... és nem is emlékszik rá muhaha.
2021. jún. 27. 15:32
 17/23 A kérdező kommentje:
Programtervező informatikus végzettség, de nem teljesen értem, hogy miért van ennek akármilyen jelentősége.
2021. jún. 27. 15:42
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Köszi a kiegészítést!

Ööö, mi a jelentősége? Nyilván nem érted, informatikus vagy :)

Tehát a gombnyomgatás, a nullák és egyesek használata feljogosít téged arra, hogy magasabb rendűnek képzeld magad a többieknél? Miért is? Váalszold indokold.

2021. jún. 27. 15:45
 19/23 anonim ***** válasza:
88%

Ki lett törölve a vlaszom, akkor megfogalmazom másképp.

Attól, hogy introvertált vagy, még nem leszel automatikusan értelmiségi. Nem leszel semmivel több mint bárki más.

2021. jún. 27. 16:04
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kicsit magasabb az átlagnál az intelligenciám bár azért a kérdező szintjén nem vagyok. Tehát azt még értem hogy a drog, szex, buli szentháromságra felesküszők bizonyos emberek szemében felszínesek, viszont azt egy nálam magasabb rendű lény megmagyarázná nekem szubhumánnak hogy a balatonnak, étteremnek, kondinak mégis mi köze van az intelligenciához és a felszínes emberi kapcsolatokhoz?
2021. jún. 27. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!