Ez egy értelmiségi zenének számít?
Figyelt kérdés
Elég gyakran lehet hallani, hogy mostanában a zeneszerzők (pontosabban inkább készítők) alpáriak, igénytelenek, nem tartoznak az értelmiség közé. Ezt a számot (akkor még leendő) villamosmérnökök csinálták. Sőt, nem csak megalkották, másodikak lettek a vetélkedőt, amire csinálták, a Schönherz Qpa-n, ami a BME egyik legnevesebb kupája. [link]
Akkor ez eléggé értelmiségi? https://www.youtube.com/watch?v=s9SrZkM5TWE
2021. júl. 29. 10:12
1/9 anonim válasza:
Értelmiségi zene? Hagyjuk már, nincs olyan. A zene ízlés kérdése, nem ész kérdése. Mitől lenne okosabb, intelligensebb az, aki pl hallgatja Beethovent vagy Mozartot?
2/9 anonim válasza:
1es, valóban nem az ízlés határozza az észt, de őszintén. Láttál te már valódi értelmiségit (nem a belpesti éjtejmiségit) mondjuk Nicki Minaj számokra twerkelni?
3/9 anonim válasza:
Pedig vannak bizonyos zenék amik nagyon nem az értelmiségi kategóriába esnek
4/9 anonim válasza:
3 Attól még hallgathatja egy értelmiségi.
6/9 anonim válasza:
"Láttál te már valódi értelmiségit (nem a belpesti éjtejmiségit) mondjuk Nicki Minaj számokra twerkelni?" Mi szoktunk hallgatni ilyen "trash" zenéket, én értelmiségi családból származom, élettársam is. Most írhatnám hosszasan, de felesleges...Sok stílust szeretek, és szerintem korlátolt dolog azt gondolni, hogy aki nem az előírt, sztereotíp dolgokat csinálja, hallgatja, élvezi, akkor az már nem is felel meg az adott skatulyának.
7/9 anonim válasza:
"Pedig vannak bizonyos zenék amik nagyon nem az értelmiségi kategóriába esnek" Fizikai fájdalmat éreztem miközben ezt olvastam. Majd te meghatározod, ki mit hallgathat, ugye?
8/9 anonim válasza:
Nem:D
De mondjuk aki azokat a rappereket hallgatja akik a szexről, kurvákról meg pénzről énekelnek az max azt hiszi magárol hogy egy okos értelmes ember:D
9/9 anonim válasza:
Jaj istenem mindenki azt hallgat amit szeretne, nehogy már mások mondják meg, hogy ettől értelmiségi lesz e vagy nem, kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!