Mi volt a legetikátlanabb dolog, ami egy emberekkel foglalkozó, értelmiségi szakember részéről ért?
Orvos nem volt hajlandó kezelni. Több orvos is volt. Az első 22 évesen 165 cm es 37 kg voltam, de a doki szerint ez normális súly. Végül 36 évesen kaptam kezelést (súlyos pajzsmirigy betegség). Legalább 10 orvosnál voltam és 4x voltam pajzsmirigy ultrahangon csak egy orvos volt hajlandó mintát venni. Aztán mandulagyulladásra nem kaptam semmit, magánhoz kellett menni, hiába volt 3 napig 38-40 fokos lázam.
Egyébként én szociális munkás vagyok, tudom, hogy gyakran érzik az ügyfeleim, hogy etikátlanul cselekszem, de nekem is megvan kötve a kezem, törvények, szabályok szerint dolgozunk, néha muszáj nemet mondani.. 😢
Általános iskolában a tesi tanár,aki osztályfőnököm is volt.
Németből is mindig rosszabb jegyet kaptam emiatt.
Háziorvosomtól kaptam beutalót egy kórházban dolgozó szakorvoshoz az alacsony vérnyomásom miatt. El is mentem, fel sem vázoltam még teljesen a problémát, szavamba vágott és az asszisztense által nyitva hagyott ajtónál, üvöltözni kezdett velem, hosszú perceken át. Mert mi az, hogy így nézek ki? Rossz rám nézni, olyan vagyok, mint egy ropi. És ezek még a visszafogottabb gondolatai voltak.
Mai napig nem tudom, hogyan bírtam ki sírás nélkül ott. Mindezt ráadásul úgy kaptam meg, hogy világéletemben magas és vékony voltam, a testtömeg indexem is normális kategóriában szokott lenni, bármennyit eszem, nem látszik meg eléggé.
Olyan rosszul éreztem magam utána hetekig, tükörbe sem mertem nézni.. egyedül arra volt jó, hogy komolyabban vettem a kondit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!