Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tekintesz egy transznőre,...

Hogy tekintesz egy transznőre, azaz, aki férfinak született, de nőnek tartja magát?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 27. 00:09
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
60%

Transznemű nő vagyok, bár hormonális problémáim voltak a nagy önrealizáció előtt, interszexuális jelek vannak rajtam, és amint ezt megtudtam, elfogadtam magam nőként.

Az számomra közömbös lenne, ha valaki transz vagy sem, ha nem illünk össze, nem tetszik valamilyen tulajdonság a másikban, akár külső, akár belső, lehet transz, vagy cisznemű, nem tudnék kapcsolatba lépni vele. Viszont képes vagyok nőként, vagy férfiként kezelni, attól függően hogyan azonosítja magát. A másik nemként sokszor lehetetlen azonosítani, mert nem illik a viselkedéséhez, külsejéhez és/vagy testbeszédéhez.

2022. ápr. 27. 23:21
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

"Transznemű nő vagyok, bár hormonális problémáim voltak a nagy önrealizáció előtt, interszexuális jelek vannak rajtam, és amint ezt megtudtam, elfogadtam magam nőként."

Megkérdezhetem mi volt a "nagy önrealizáció"? Mert az hogy én nőként nem érzem magam soha úgy hogy "eh, de jó nőnek lenni!" Az biztos.

A nő/férfi egy ugyanolyan leírás mint az hogy valaki kék/barna szemű. Tulajdonságokkal jár, de ennyi...

2022. ápr. 28. 11:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!