Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tekintesz egy transznőre,...

Hogy tekintesz egy transznőre, azaz, aki férfinak született, de nőnek tartja magát?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 27. 00:09
A kérdező szavazást indított:
Férfinak tartom
Nőnek tartom, és járnék vele
Nőnek tartom, de nem járnék vele (azaz igazából nem tartom nőnek)
47 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
78%
Mutánsnak tartom.
2022. ápr. 27. 00:12
 2/42 anonim ***** válasza:
18%
Nem tudom, de nagyon kíváncsi lennék egy ilyenre, aki valóban szép női arcú és jó alakú. Akkor talán még az sem zavarna, ha farka van.
2022. ápr. 27. 00:19
 3/42 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanaz a kategória nekem mint egy mell nagyobbító műtét.

Plasztikai műtét. Plusz adott alkalommal csonkítás.

Ha befested a szőke hajadat feketére, attól még szőke vagy, még ha feketének is nézel ki.

2022. ápr. 27. 00:22
 4/42 anonim ***** válasza:
75%

Sajnálom szegény férfit.

Nagyon nehéz lehet ha valaki ennyire nincsen kibékülve a testével. Engem sem boldogít amit a tükörben látok, se fiatal nem vagyok már se szép, de soha nem volt kétséges, hogy a nemem megegyezik azzal amilyen nemiszerveket a tükörben magamon látok.

Attól mert nekem levágnák a mellemet, műpéniszt varrnának rám, még nem lennék férfi. Éppen így nem válik nővé sem akivel ellenkezőleg tesznek, műmellektől meg pénisz levágásától sem lesz más, csak egy sérült férfi.

Aki nem tud összhangba kerülni a testével annak nem sebészre van szüksége, hanem pszichiáterre. Nagyon ritka esetekben megoldás csak - helyesebben a károk csökkentése - a sebészeti beavatkozás.

Amit nagyon nem értek, hogy hova tűnt az alig 1-2 éve még reklámokban is nyomatott ideológia, hogy mindenkit olyannak kell elfogadni amilyen, hogy a szépség változatos és mindenki egyéniség. Hogy fogadjuk el magunkat és ne akarjuk megváltoztatni. Egy csettintésre most az lett a szlogen, hogy nem csak neked nem kell elfogadnod magadat olyannak amilyennek születtél, de mások is kötelesek elfogadni, ha te másnak mondod magad mint ami vagy.

2022. ápr. 27. 00:22
 5/42 anonim ***** válasza:
31%

De sok mindentudó 10 millió pszichiáter vagy pszichológus országa vagyunk...

Régóta beszéltek erről neves hazai szakemberek és próbálkoztak régebben is pszichoterápiával, villamos sokkal, lobotómiával, egyik se vált be a transzneműeknél..

Annó a meleg férfiakat is kémiailag kasztrálták, lásd Allan Turing esetét... de volt akit elektrosokkal próbálták jobb belátásra téríteni mint pl Lou Reedet akit a szülei küldtek oda...

Én meleg vagyok mára már tökéletesen elfogadtam magam..

Ugyanúgy nem vonom kétségbe egy transz érzéseit se, hiszen én is kisgyermekkoromból hordozok olyan emlékeket, hogy fiúkat néztem meg már akkor is...

2022. ápr. 27. 00:52
 6/42 A kérdező kommentje:

#5: Senki nem vonja kétségbe a transzok érzéseit, csak azt, hogy azok nem patologikusak.

Egy meleg nem depressziós az állapotától, míg egy transznemű igen. Márpedig ha te alapjáraton depressziós vagy olyasmi miatt, ami egy adottság, ami mindig is veled volt, azt szerintem a legnagyobb jóindulattal se lehet nem mentális betegségnek tekinteni.

2022. ápr. 27. 01:04
 7/42 anonim ***** válasza:
96%

5-ös, a kérdésre nem válaszoltál! Pótold!

A magam részéről nem érdekel, hogy mi van a lába között, amig meg nem kedveljük egymást annyira, hogy intimebben is szeretnénk megismerni egymást. Én férfi vagyok, engem zavarna ha olyannal bújnék ágyba, akinek szintén férfias részei vannak. Nem csak az elsődleges nemi jelleg, hanem összességében a minden is számít. De ez csak az én izlésem, másnak más tetszik. Szóval hacsak nem csináltak mestermubkát a sebészek, akkor nem járnék vele. Viszont ha hibátlan külsőre, belül meg amúgy is nő volt, akkor nem gond. A gyerek kérdés miatt fontos lenne, hogy tudjam a sztorit, hogy nem született nő, de ezen kívül, ha előkerülne a téma, az inkább lenne zavaró.

2022. ápr. 27. 01:10
 8/42 A kérdező kommentje:
#7: Hogy érted azt, hogy "belül amúgy is nő volt"?
2022. ápr. 27. 01:21
 9/42 anonim ***** válasza:
37%

Ha egy transznemű nőnek van lehetősége arra, pl a 33-as törvény óta ami ellehetetlenítette őket, hogy kimenjen egy más országba és ott összespóroljon annyit, és ott kint elintézze magának a dokumentumok cseréjét plusz a műtétet, akkor nem lesznek férfias szervei... és egyébként milyen érdekes, hogy láttam már mestermunkát végzett sebészet alkotásait este Móriczon pár nő személyében... de bűnrondának tartottam azokat pláza cicákat..

Amúgy melegként nekem két transznemű ismerősöm volt, és mindkettő eléggé fiatal koruk óta állította, hogy transzok és mindkettő elindult a tranzíció útján...

2022. ápr. 27. 01:21
 10/42 anonim ***** válasza:
67%

"plusz a műtétet, akkor nem lesznek férfias szervei.."

Szerintem nyújts be egy tanulmányt. Ha igaz amit írsz, még a végén forradalmasítod a géntechnológiát!

2022. ápr. 27. 01:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!