Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tekintesz egy transznőre,...

Hogy tekintesz egy transznőre, azaz, aki férfinak született, de nőnek tartja magát?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 27. 00:09
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Ja, és a #20-ashoz még hozzátenném, hogy az ilyen kicsit lányosabb fiúk mozdulatai nem érződnek mesterkéltnek, míg a transzneműeknél mindig érződik mennyire erőltetik, hogy nőiesen viselkedjenek. Ebből látszik, hogy a transzneműség nem természetes dolog. Mert ha az lenne, akkor a mozdulataik természetesnek hatnának, nem pedig tudatosan utánzónak.
2022. ápr. 27. 15:12
 22/42 Metionin ***** válasza:
47%
20. Az más. Látszik rajtuk, hogy nem "rendes" férfiak, hiába van férfi testük, valahogy nem tűnnek önmaguknak. A melegeknél pl. nem vettem észre ilyet.
2022. ápr. 27. 16:00
 23/42 anonim ***** válasza:
34%
Én nő vagyok, szóval amúgy sem járnék vele. De transz férfival sem. Férfinak tartom, transz férfinak. Ez ugyanúgy egy kategória, mint mondjuk a diplomás férfi, a terméketlen férfi, vagy bármilyen más jelzős férfi. Nem értem a logikádat. Attól, hogy nem járnék vele, miért jelenti azt, hogy nem fogadom el igazán a nemét?
2022. ápr. 27. 17:23
 24/42 anonim ***** válasza:
96%

23as, úgy érti hogy egy idióta férfit azért zársz ki mert idióta. Ott az idiótaság az indok.

Egy transznál meg az hogy transz.

2022. ápr. 27. 17:33
 25/42 anonim ***** válasza:
96%
Ja, kapcsolatra kizáró, ha transz. Ettől még elfogadom férfinak, csak nem járnék vele. Ugyanúgy ahogy az idióta férfit is elfogadom férfinak, de nem járnék vele.
2022. ápr. 27. 17:42
 26/42 A kérdező kommentje:
#23-25: Ha elfogadod férfinak, az azt jelenti, hogy férfiként tekintesz rá. Ha férfiként tekintesz rá, akkor pedig járnod kéne vele. Ha mégsem járnál vele, akkor mégse tekinted férfinak.
2022. ápr. 27. 17:57
 27/42 Metionin ***** válasza:
81%

26. "Ha férfiként tekintesz rá, akkor pedig járnod kéne vele"

Dehogy jelenti azt. Ennyi erővel mindenkivel járnunk kellene, akinek xy kromoszómája és farka van? Az idiótát se azért nem fogadja el a válaszoló, mert férfi, hanem mert amellé idióta.

2022. ápr. 27. 18:05
 28/42 A kérdező kommentje:
#27: De értsd meg, ha te őt elfogadod teljes értékű férfiként, akkor max az lenne érdekes, hogy egyénileg hogy néz ki. De te teljesen kizárod őket, vagyis nem fogadod el őket teljes értékű férfiként.
2022. ápr. 27. 18:13
 29/42 Metionin ***** válasza:
34%
De az, hogy valaki teljes értékű férfi, még nem jelenti azt, hogy tudnék járni vele, tehát tetszik külsőre, belsőre és bele tudnék szeretni. Az, hogy pl. kövér és ezért nem járnék vele, ugyanolyan tulajdonság, hogy transz és azért nem járnék vele. Vagy mert cigizik. Vagy mert bunkó vagy mert gyereket akar. Ettől még teljes értékű férfi, csak nekem nem megfelelő.
2022. ápr. 27. 18:18
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem nekem írtad, de azért ez nem így megy.

A szomszéd bácsit elfogadom teljes értékű férfinak, mégse randiznék vele.

Szemközt lakik egy srác, jól néz ki, de nagyon buta, nem kéne.

Nem kell minden férfivel randizni, lehet válogatni.

Mondom ezt úgy, hogy az én szememben a transz férfi nem férfi, a transz nő nem nő.

Szerintem minden transz megreked a kettő nem között, ami rémes lehet.

2022. ápr. 27. 18:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!