Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tekintesz egy transznőre,...

Hogy tekintesz egy transznőre, azaz, aki férfinak született, de nőnek tartja magát?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 27. 00:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
82%

"Nőnek tartom, de nem járnék vele (azaz igazából nem tartom nőnek)"

Hát ez elég hülye válaszlehetőség. Én nőnek tartom, de nem járnék vele, mivel nem vagyok leszbikus!

2022. ápr. 27. 18:32
 32/42 A kérdező kommentje:
#31: A vicces ebben az, hogy a leszbikusok megkapták a transzfób jelzőt, mert nem hajlandók transznőkkel kezdeni. Vagyis még a leszbikusok se tartják őket igazi nőnek: [link]
2022. ápr. 27. 18:42
 33/42 A kérdező kommentje:
#29: De értsd meg, hogy te a transzférfiak között nem teszel különbséget azzal, hogy ezzel nem járnál, mert ronda, kövér stb., azzal pedig igen, mert jól néz ki. Te azt mondod, egyáltalán nem járnál transzférfiakkal, tehát egyéntől függetlenül az egész csoportot kizárod. Ezt nem egyéni jellemzők alapján teszed, hanem kizárólag azért, mert ők nem igazi férfiak.
2022. ápr. 27. 18:44
 34/42 anonim ***** válasza:
95%
Én meleg férfiként csak utánzatnak tartom az olyan nőket, akik tele vannak pumpálva botoxxal és szilikonnal... kivéve annak akinek komoly indoka volt, pl baleset miatt...
2022. ápr. 27. 18:52
 35/42 harminezer oxigén ***** válasza:
83%

#Kérdező

#26 " Ha elfogadod férfinak, az azt jelenti, hogy férfiként tekintesz rá. Ha férfiként tekintesz rá, akkor pedig járnod kéne vele."

Tehát te (gondolom pasi vagy) csak azokat a nőket tekinted nőnek akikkel járnál?

Édesanyáddal, nagymamáddal, húgaiddal, nővéreiddel, a 90 éves szomszéd Gizi nénivel, az aluljáróban kéregető koldus asszonnyal járnál?

Ha nem, miért nem? Nem tekinted őket nőnek?

Az egész kérdést csak provokációnak írtad ki. A szavazást hozzá meg valami féle eltorzult önigazolásnak.

Üdv

Niki

2022. ápr. 27. 19:02
 36/42 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként javaslom a magyaroknak, ha már felhozták a kommentelők a gendersemleges vécét, hogy szervezzetek egy tüntetést mondjuk Wroclawban a Surowiec szórakozóhely előtt, hogy ott gendersemleges wc van és érdekes módon senki nem erőszakolt meg senkit..
2022. ápr. 27. 19:07
 37/42 A kérdező kommentje:
#35-36: Itt most ne az ideológiátokat terjesszétek, nem erről szólt a kérdés!
2022. ápr. 27. 19:11
 38/42 anonim ***** válasza:
74%
Tudod te, hogy miért jött rózsaszín és kék ruházat régebben? A fogyasztói társadalom miatt, hogy úgy jobban eltudták adni a nagy ruha gyártók a dolgokat.... ma már pl bár 30 éves vagyok de simán felveszek vörös nadrágot fekete rocker polóval....
2022. ápr. 27. 19:38
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Na azt akartam mondani, utolsó vagyok, hogy a fogyasztói társadalom hozta életre rózsaszín-piros csak lányoknak és fiúknak csakis kék színt elvet, előtte nem voltak ilyen színes játékok, csak a gyártók rájöttek, hogy így jobban el lehet adni a dolgokat...

Amúgy nem tudom a melegségem-e az oka, de gyerekként volt, hogy hímeztem cérnával, anyámat is sminkeltem, meg még inkább főzöset játszottam, meg anyám körül forogtam... Általánosban is háztartást tanultam, amikor meg elkerültem kollégiumban, akkor meg megtanultam spontán főzni... és büszke vagyok erre... nem szégyen az, ha egy férfi tud főzni.

2022. ápr. 27. 22:54
 40/42 anonim ***** válasza:
78%

Számomra az a neme aminek született és pont. Át lehet szabatni meg hormonokkal telerakni valakit, de akkor sem lesz másik nemű.

Bajom úgy nincs velük, de nálam egy kapcsolatnál már pl kizáró ok lenne az ilyesmi, de ha az a vágya, hogy uram helyett hölgyemnek szólítsam, hát az nem zavar.

2022. ápr. 27. 23:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!