Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tekintesz egy transznőre,...

Hogy tekintesz egy transznőre, azaz, aki férfinak született, de nőnek tartja magát?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 27. 00:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
74%
Férfinak tekintem,aki nőnek hiszi magát.
2022. ápr. 27. 06:45
 12/42 anonim ***** válasza:
88%

Liberális vagyok. Nem tudom, mert még nem voltam kontaktusban ilyen személlyel, de szerintem hidegen hagyna. Viszont ismerek ilyen személyt a személyes környezetemből, és tisztelem. Tisztelem, de egy cseppet sem vonzódok hozzá. De amúgy se vonzódok minden nőzöz sem, szóval ennyi.

Csinálja azt, ami jó neki, ha ezzel másnak nem árt.

2022. ápr. 27. 08:00
 13/42 anonim ***** válasza:
67%
Hibbantnak tartom.
2022. ápr. 27. 08:15
 14/42 anonim ***** válasza:
65%

Transzok:D

Csak tudnám miért érzi magát nőnek, amikor gendersemlegesség van:D

2022. ápr. 27. 09:16
 15/42 anonim ***** válasza:
74%

Ha férfinak született, akkor férfi, és ezt az én szememben egyetlen sebész se tudja megváltoztatni.

Maximum megtéveszti a környezetét a megjelenésével, de attól még férfi.

Nekem ez olyan, mintha azt mondaná, hogy ő Napóleon.

Persze, bólogatnék és hangoztatnám azokat a lózungokat, amiket a transzok elfogadását hirdető emberek mondanak.

De megjegyzem: ha jönne egy ember, aki azt állíaná, ő Napóleon, neki is bólogatnék.

Ettől még nem tartanám őt másnak,mint ami: féfinek született, tehát férfi.

2022. ápr. 27. 09:19
 16/42 Metionin ***** válasza:
32%
Ha nőnek tartja magát, akkor gondolom a viselkedésében és a gondolkodásában is nőies, szóval nőként. amúgy nem érdekel, a párkeresési körömön kívül esik, egyéb emberi kapcsolatokban pedig totál leszarom, hogy ki milyen kromoszómákkal rendelkezik és hogy a külseje azzal egyezik-e.
2022. ápr. 27. 14:06
 17/42 A kérdező kommentje:
#16: Láttál már transzokat? Érdemes megnézni beszélgetéseket ilyen emberekkel. Akiknél a legsikeresebb az átalakulás, még azok is mindig nagyon ügyelnek, hogy milyen tartásban legyen a fejük, hogyan takarja a hajuk az arcukat, hogy ne látsszon, hogy nem nők, és hogy milyen ügyetlenül, erőltetetten utánozzák le a nők gesztusait. Ebből látszik, hogy ezek az emberek nem nőiesek a gondolkodásukban és viselkedésükben.
2022. ápr. 27. 14:46
 18/42 Metionin ***** válasza:
83%
17. Csak egyet láttam közelről, rendszeresen de sohasem beszéltem vele. De ha belül nőnek érzi magát, akkor nekem azt mutatná a logika, hogy alapból nőiesen viselkedik még férfi kinézettel is (pl. amíg nem teheti meg, hogy nőként mutatkozzon, sok ilyen emberen azért látszik a mozgásán, gesztusain, hogy tökre nem férfias). Olyan csoporttársam viszont volt, aki női testben érezte magát férfinak és ő is tök férfias volt viselkedésre, konkrétan zavaró volt, hogy pl. melle van mert annyira férfi hatást keltett az egész ember úgy összességében.
2022. ápr. 27. 14:53
 19/42 anonim ***** válasza:
85%
Nőként én nem tartom őket velem egyenértékű nőnek, maximum utánzatnak. Bocs.
2022. ápr. 27. 14:55
 20/42 A kérdező kommentje:
#18: Én pl. mindig kicsit lányosabb fiú voltam (nem túlzottan), és sok ilyen fiú van. Mégse érezzük maguknak nőnek.
2022. ápr. 27. 14:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!