Két nadrágot és két felsőt hordok dolgozni, gáz ez 22 évesen? (Gyári munka) mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Ket farmer es hozza ket felso. Ezt valtogatom es ezekben megyek mindig dolgozni. Gyarban dolgozom. Igy hogy ugysem tudom ki kicsoda es ti sem tudjatok en ki vagyok csak ezt a tenyt amit lertam erdekelne gaznak tartjatok e .2022. ápr. 26. 23:28
1/23 A kérdező kommentje:
Es a gyari bakkancsban megyek dolgozni es jovok is haza.
2022. ápr. 26. 23:29
2/23 A kérdező kommentje:
Ha nem dolgozni megyek nagyon szepen feloltozom mindig.
2022. ápr. 26. 23:29
3/23 anonim 

válasza:

Teljesen hidegen hagy, miben dolgozol.
4/23 A kérdező kommentje:
Ajaj. Ez egy kerdezos oldal. Irtam az erdekelne mit gondolsz. Ha nem erdekel a kerdesem ne irj. Koszi
2022. ápr. 26. 23:30
5/23 anonim 

válasza:

Öhm... Leírtam, hogy mit gondolok. Most már a személyedről is gondolok valamit, de az más kérdés.
Lefordítom: A kutyát nem érdekli, hogy miben dolgozol. Erről nem gondol senki, semmit. Ez nem ér el egy olyan ingerküszöböt az embereknél, hogy gondoljanak róla bármit. Jóvan', oszt csá.
6/23 A kérdező kommentje:
Jelentettelek. Szia
2022. ápr. 26. 23:37
7/23 anonim 

válasza:

Szerintem nem gaz.
Gondolom nem akarod befogni a "szepruhaidat" munkaba. Amig tisztan mesz, addig senki nem szolhat semmit.
Nyilvan teged zavar vmiert, kulonben nem kerdezned.
8/23 A kérdező kommentje:
Nem akarom befogni meg attol fuggetlen hogy 2 nadragban jarok a hajam mindig szep meg nem vagyok apolatlan stb.
Nem zavar csak sajnos megtetszett ott egy fiu es nem tudom ezek utan is ugyanigy eleg ez a ket nadrag. Felek hogy szegenynek vagy olyannak lat aki nem ad magara....
2022. ápr. 26. 23:44
9/23 A kérdező kommentje:
De en nem akarok kioltozni meg orakig keszulodni egy gyarba, meg nem akarom hogy ott ismerjen meg szoval mindegy
2022. ápr. 26. 23:45
10/23 anonim 

válasza:

A kutyát nem érdekli, hány nadrágod van. Vegyél többet egy tipusból, és azt hiszik, csak egy van :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!