Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Két nadrágot és két felsőt...

Két nadrágot és két felsőt hordok dolgozni, gáz ez 22 évesen? (Gyári munka) mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Ket farmer es hozza ket felso. Ezt valtogatom es ezekben megyek mindig dolgozni. Gyarban dolgozom. Igy hogy ugysem tudom ki kicsoda es ti sem tudjatok en ki vagyok csak ezt a tenyt amit lertam erdekelne gaznak tartjatok e .
2022. ápr. 26. 23:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem a 2 nadrággal lehet a baj, hanem a 2 felsővel, feltételezheti, hogy ki sem mosod, ilyen időben nem biztos, hogy megszárad másnapra.
2022. ápr. 26. 23:50
 12/23 A kérdező kommentje:

Ceges poloban vagyunk minden nap.

A felso amit leveszek minden muszak elott es felveszek a muszak vegen abbol hordok kettot

2022. ápr. 26. 23:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, gondolom ez pulcsi ilyen időben. Ha igazi felső lenne, akkor lehetne mondjuk 4, de ettől több tényleg nem kell egy gyárba. Amúgy nem hiszem, hogy érdekli, ő amúgy több cuccot hord ennél?
2022. ápr. 27. 00:00
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem gáz. Munkahely, legyen kényelmes és tiszta a ruhád, kész. Én 23 éves raktáros csaj vagyok, pontosan tudom, hogy úgy öltözök melóba, mint egy leszbikus rapper (bő póló, sok zsebes bő nadrág), de nem érdekel, és másokat sem. xD Szerintem mindenki így van ezzel, ilyen kaliberű munkakörökbe nem fog kiöltözni. Jó eséllyel senki nem is feltételezi a másikról, hogy munkán kívül ugyanúgy csövi cuccokban jár.
2022. ápr. 27. 00:11
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
13-as Ha céges pólóban vagy végképp nem értem. Miért nem hordod a többi felsődet, az oda-vissza úttól nem lesznek elhasználva. Ok., hogy most tél van, ha az öltözőből kabátban jössz ki úgysem látja, de magadnak nincs erre igényed?
2022. ápr. 27. 00:17
 16/23 A kérdező kommentje:
14. Ő is mindig ceges ruhakban van es nem oltozik at. Szerintem o is ugy van vele ahogy en. Rendes ruhaban még nem is lattam de nem zavar csak kivancsiva tesz
2022. ápr. 27. 00:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Most nem értem, ha egyszer átveszed a munkáspólót, akkor csak azt látja rajtad bent, érkezéskor, távozáskor meg dzsekit vagy pulcsit.

Honnan tudhatná, hogy két felsőt hordasz oda? Vagy a dzseki alatt csak a felső van, és szétcipzározott dzsekiben vagy, és ezért látja?

2022. ápr. 27. 00:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Kérdező olyasmin aggódhat, hogy "mindig csak egy nadrágban lát", "azt hiszi igénytelen vagyok", "azt hiszi hogy nekem nincs másik"...
2022. ápr. 27. 03:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm, saját apám is gyári melósruhában megy dolgozni. Van aki utcaiban és ott öltözik át. Egyáltalán nem gáz.
2022. ápr. 27. 04:29
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
Egyszerre van rajtad a 2?Na az gáz.
2022. ápr. 27. 06:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!