Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van annyi reklám manapsá...

Miért van annyi reklám manapság minden applikációban/játékokban?

Figyelt kérdés
Csak engem bosszant ennyire?
ma 10:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem csak téged bosszant, szerintem mindenkit. Ráadásul nem értem a célját, az idegbaj jön rá az emberre, el se olvassa a többség, csak el akarja tüntetni minél előbb.
ma 10:24
 2/15 anonim ***** válasza:
Av facebook már használhatatan, mert csak reklámok vannak rajta.
ma 10:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezért cserébe ingyenes. Fizetni nem lennél hajlandó érte, de az elkészítési és fenntartási költségei ugyanúgy megvannak. Más módon nem fog bevételhez jutni a készítő, csak ha eladja reklámfelületként.
ma 10:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Facebookon a legdurvább a full náthás vörös orrú fejű ember folyton minden video végén az orrába turkálja a valamilyen gyógy akármit nem is érdekel csak tekerek lejjebb, amiben ilyen reklám van meg se nézem.
ma 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#3 Az eredeti klasszikus Angry Birds 2 dollár volt, cserébe reklámmentes. Elég sokan megvették, hatalmas siker volt. Aztán egyszer csak ingyenessé tették és megjelentek a reklámok, amit szerencsére ki lehetett iktatni úgy, hogy offline játszottál. De mi van azokkal akik fizettek érte, ami nem is kicsi tábor? Ők bukták a pénzük, fizettek aztán még nézhették a reklámokat is. Aztán jöttek a mikrotranzakciók, na itt zuhant be az egész játék népszerűsége. Aztán egy pillanatra felfutott amikor kijött az első animációs film 2016-ban, de nagyon hamar visszazuhant. Ma már kvázi halott az egész. A legjobb példája a játékiparban, hogy hogyan tegyél tönkre egy népszerű játékot ami még sokra vihette volna.
ma 10:35
 6/15 Katona Dius ***** válasza:

Pont tegnap beszéltük férjemmel, hogy már akkor is nézned kell, ha fizetsz érte. Ott van pl a YT prémium. Nem ad be reklámot a YT, addig oké, de a készítő meg minimum 2 reklámot/szponzorációs szöveget belepakol a videójába. Amit egyrészt megértek, mert plusz bevétel neki. Másrészt meg felbosszant, mert azért fizetek, hogy ezeket ne kelljen hallgatnom/látnom.

Vag ha keresek egy appot a telóra, pl pdf reader, epub reader, stb. Direkt olyat keresnék, ami "hirdetés mentes". Ami fel is van tüntetve az app leírásában. Csak aztán mégse "mentes".

És bár ez nem tartozik a kérdéshez, de azért leírom egy másik bajomat is.

Amikor letöltesz egy appot, ami "ingyenes". Legyen ez bármilyen használati app, most nem akarok kiemelni egyet se név szerint. Letöltöd ingyen, de ha használni akarod, akkor már add meg a bankkártya adataidat... Még ha ad esetleg egy lehetőséget, hogy 7 napos ingyenes próba, ahhoz is előbb meg kell adnod a kártya adatokat. Egy: ki se tudod próbálni adatmegadás nélkül, hogy amúgy azt adja e az app, amit te szeretnél, vagy nem, Kettő: nem szívesen adom meg random appoknak az adataimat, szerintem érthető okokból, ki tudja, melyik egy adathalász cucc? Köszi, inkább nem.

ma 10:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Legbosszantobban ha mobilon netezel nemelyik oldal 75%-at reklamok foglaljak el már cikket se lehet elolvasni a kiba**ott reklamok miatt
ma 10:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Emberek van egyáltalán olyan aki valaha bármit videós reklámok alapján vásárolt meg? Én még nem hallottam ilyenről. Lehet ezeket is azért csinálják, mert a videó reklám készítők bepalizzák a cégeket hogy mekkora sikerük lesz ha rendelnek tőlük video reklámot, aztán a legtöbb embert csak elriasztják vele.
ma 12:07
 9/15 Katona Dius ***** válasza:

Én biztos nem veszek reklám alapján semmit, csak azért, mert reklámozzák.

Nagyapám mondása volt, hogy azt kell reklámozni, ami sza,r mert máshogy nem vennék. Nem teljesen fedi a valóságot, de azért egy minimális igazságtartalma van.

ma 12:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Azt nem értem a cégek így az algoritmusok korában miért nem a seo-ra hajtanak, hogy ha keresik őket kiadja a honlapot, vagy a facebook oldalukat. Még esetleg facebookon megértem hogy betesznek reklámokat, mert ott talán valami algoritmus alapján csinálják, bár nem tudom hol kerestem rá a náthára hogy egész télen azt az orrdugulós gusztustalan képet néztem. Valszeg a netes újságok, youtube, játékok győzködik a cégeket hogy náluk kell hirdetni és eljön a kánaán, ezért pakolják tele a cégek reklámmal.
ma 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!