Két nadrágot és két felsőt hordok dolgozni, gáz ez 22 évesen? (Gyári munka) mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Ket farmer es hozza ket felso. Ezt valtogatom es ezekben megyek mindig dolgozni. Gyarban dolgozom. Igy hogy ugysem tudom ki kicsoda es ti sem tudjatok en ki vagyok csak ezt a tenyt amit lertam erdekelne gaznak tartjatok e .2022. ápr. 26. 23:28
21/23 anonim 

válasza:

A két nadrág nem gáz, felső lehetne szerintem változatosabb, mert úgyis kimegy a divatból, hordjál mondjuk 4-et, úgysem kell kimosni minden alkalom után. De látná, hogy kicsit adsz magadra.
22/23 Metionin 

válasza:

Nem gáz, érthető, hogy nem a szebb utcai ruháidat akarod ott felvenni. Amikor gyárban és hasonló helyeken dolgoztam, nekem is volt erre a célra 2 nadrágom meg 2-3 pólóm és csá. Több lány odafelé meg hazafelé átöltözött csinosba de szerintem felesleges azért a 2x fél óra buszozásért öltözni pluszban. Ha főállásban ott dolgozol, az viszont cink, hogy nem adnak munkaruhát.
23/23 Metionin 

válasza:

Ja, most olvasom, hogy céges póló van. Akkor meg mi a gáz? Hiszen akkor mindenkin az van, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!