Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az nem lehet véletlen, hogy...

Az nem lehet véletlen, hogy minden jókor van itt, nem?

Figyelt kérdés

A szél, egy fodrász? A nap kozmetikáz?

Énmeg nem is tudom, hogy...csak errejártam.🤷‍♂️

2022. ápr. 24. 18:03
 81/99 A kérdező kommentje:

Hát.. sajnállak. Kitartást és jobbulást!

Most ettől függetlenül, jól rémlik, hogy 30 éves vagy? Valahogy így emlékszem.

Az a mókus pedig nagyon aranyos, nem értem miért van betiltva.😡

2022. máj. 10. 11:14
 82/99 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit több, mint 30.:D

Sose sajnálj, kibírom. Csak az a legrosszabb, hogy gyakorlatilag 6 éve olyan 4-5 alkalommal voltam kint a lakásból. Itt azért elbotorkálok bent, de a lépcsőt nagyon nem tudom használni. Pedig azelőtt nagyon szerettem az erdőkben, hegyekben csavarogni.

A mókus meg azért van betiltva, mert invazív faj, és attól félnek, hogy a mi mókusainkat esetleg kiszorítja,mint ahogy Angliában a szürke mókus kiszorította a vöröset. Persze arról már ők is megfeledkeztek, hogy az 1900 évek elején ők maguk alapítottak egy klubot, ahová bevitték a leöldösött angliai vörös mókusokat, mert lerágták a fenyőhajtásokat,és így károkat okoztak a fatermelésben.

2022. máj. 10. 11:20
 83/99 A kérdező kommentje:

Öhm... Én 18 éves vagyok😅

Mindig meglepődök. 13 éves korom óta használom az oldalt, oszt többnyire olyanok vannak itt, akik akár a szüleim lehetnének. Mondjuk nem is értem miért lepődök meg, mikor 2006 óta van az oldal. Te mióta használod amúgy, én tökre függő lettem...

2022. máj. 10. 11:27
 84/99 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem olyan 2018 vagy 2019 óta.

De miért lepődsz meg?:D

13 évesen ide jártál? Na várjál csak, nem ismerlek én téged akkor máshonnan is? Egészség kategóriából? Mert most jutott eszembe, hogy néha oda is válaszoltam.

Azt hiszem, én is függő lettem kicsit.

Nézd, attól mert valakik a szüleid lehetnének, pl. én is, hidd el, hogy vannak itt olyanok is, akik normálisak. Sajnos az a baj, hogy nem tudom őket megkülönböztetni, mert szinte mindenki anonim.:D Nem látom át, hogyha valaki nem a saját nevén regel, akkor miért nem teszi láthatóvá, és akkor nem lenne sok félreértés, hogy ki, kinek, mikor mit mondott.

Mondjuk a chat.hu-ra is jártam annak idején, és ott is teljesen jól elvoltunk tőlem jóval fiatalabb emberekkel. Ott viszont volt neve mindenkinek.

2022. máj. 10. 11:38
 85/99 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, én 13 évesen csak csendes megfigyelője voltam az itteni életnek.

Egyébként rohadt jó a hiperkarma is😁

2022. máj. 10. 20:56
 86/99 anonim ***** válasza:
100%

Csendes megfigyelő...:D

Örülök, ha tetszik.:) Még majd gondolkodom, hátha eszembe jut valami.

2022. máj. 11. 02:27
 87/99 A kérdező kommentje:

Nah, Vakvarnyúcska 🙋‍♂️

Már rongyosra hallgattam az összes hiperkarma számot, ami tetszett... Esetleg valami nem jutott még eszedbe?😅

2022. máj. 31. 17:26
 88/99 anonim ***** válasza:

Jé, előkerültél?

Hát olyan sok nem jutott eszembe, de mondjuk a Quibitől az Androidő, Libidó, Az otthontalanság otthona, meg még van pár jó számuk, főleg az első albumukon. Az említett két szám is ezen van. De bele kell hallgatni mindegyikbe, aztán vagy tetszik, vagy nem.

Remélem a Zöldpardon az tetszett a Hiperkarmától.

2022. máj. 31. 21:18
 89/99 anonim ***** válasza:
Az lemaradt már megint, hogy ennek az albumnak az a címe, hogy Ékszerelmére
2022. máj. 31. 21:25
 90/99 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, jobb, ha megyek, mert nem ez az első albumuk, hanem a Majomtangó, ami 96-ban jelent meg. Mert menet közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy keverem a szezont...és ránéztem, hát szégyen, nem szégyen, 99-ben jelent meg az Ékszerelmére.:)

Amúgy aki itt lepontozgat -nem mintha különösebben érdekelne-, de miért nem szól, ha valami nem tetszik neki?

2022. máj. 31. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!