Az nem lehet véletlen, hogy minden jókor van itt, nem?
A szél, egy fodrász? A nap kozmetikáz?
Énmeg nem is tudom, hogy...csak errejártam.🤷♂️
Nem iszom, nem drogozom, egészségesen élek. Ha megkínálnak cigivel? Én köszönöm, nem kérek.✋
A disco-t nem szeretem, sem a modern zenéket, szerintem Mozart-nak senki a nyomába nem érhet.🤷♂️
Folyamatosan feldobjátok a magaslabdát...
Itt már mindenki Petőfi Sándor... Lopják a rímet a (nemtudomhogykellleírni) viszkalifától.
De ne itt olvasgassatok, hanem
Tegyetek el befőttet, lesz még a világ jövőre. Te sem leszel halott és énsem tudom előre. Mikor mondja azt a szív, meguntam dobogni?
Tele van a fejem dalszövegekkel...
Merthát ugye
A zene az kell, mert körülölel és nem veszünk majd el. Ha van elég szív, az sokat segít, már úgysem adjuk fel. A jó, a rossz csak szó, olyan ami sokszor változó.
Baszdmeg...
Én normális vagyok kéremszépen, megmondták a hangok, vagy ők tévednek, vagy szimplán nagyothallok. Vagy az is lehet hogy nem értettem őket? Amikor aztmondták hogy fogdossam a nőket?
Én normális vagyok, a szekrényt sem én gyújtottam fel, csak háború volt benne és kérték hogy tüzelj.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!