Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az nem lehet véletlen, hogy...

Az nem lehet véletlen, hogy minden jókor van itt, nem?

Figyelt kérdés

A szél, egy fodrász? A nap kozmetikáz?

Énmeg nem is tudom, hogy...csak errejártam.🤷‍♂️

2022. ápr. 24. 18:03
 71/99 A kérdező kommentje:

"Mondjuk amit írtam neked választ, az Warpigs,csak valahogy úgy éreztem ideillik."

🤔🤨 Várj, te most akkor tulajdonképpen beszóltál nekem? Azt hittem barátok vagyunk😔

2022. máj. 10. 10:27
 72/99 anonim ***** válasza:
91%

Dehogy szóltam.:D

A válasz nem neked ment igazából, ha érted, mire gondolok.

Először azt akartam, hogy: hát legyetek boldogok, ti hülye állatok, a maradék erdők ölén, aki már meghalt, annak már mindegy, de ti ne haljatok meg hülyén.

Csak közben meggondoltam magam.

Hát persze, hogy barátok vagyunk.:D

2022. máj. 10. 10:32
 73/99 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam🤗
2022. máj. 10. 10:34
 74/99 anonim ***** válasza:
91%

Na azé'.:D

De te melyik kategóriákba jársz? Vagy ahogy esik?

2022. máj. 10. 10:39
 75/99 A kérdező kommentje:

Emberek és Közlekedés kategóriában osztom az eszet általában. Mondhatni "értek" az autókhoz, az emberekehez annál kevésbé, azt még gyakorolom.

Néha mellényomok, így ismerkedés kategóriában is szoktam olvasgatni, de nem tetszik, mert ott nem lehet értékelni a válaszokat.

Ja meg nagyon ritkán az ételek-italok kategóriba is odakeveredek.

Meg néha átkerül a kérdésem humor kategóriába, nem is értem miért🤷‍♂️

És te? Téged eddig csak ételek-italok kat.-ban láttalak válaszolni.

2022. máj. 10. 10:53
 76/99 A kérdező kommentje:
Ja, és mi az az ópiát? Kerestem google-ben, de valami kábítószer, azt mondja.🤨🤷‍♂️
2022. máj. 10. 10:54
 77/99 anonim ***** válasza:
91%

Igen, többnyire ott, mert bepróbálkoztam családi kapcsolatokban talán, meg a járvány idején a politikában, de a sárga földig lepontoztak.

Nagy ritkán az állatokban is írtam.

De ott nem sok érdekesség van, mert én mindenáron egy amerikai vörös mókust szeretnék, csak ugye be van tiltva itthon.

Viszont nem sok kérdést teszek fel, inkább olvasgatni szoktam, meg néha szörnyülködni egy-egy válaszon. Hogy mennyire ki tudnak magukból fordulni az emberek. Annak ellenére, hogy én sem vagyok egy filantróp, de ha már válaszolok, akkor azt próbálom normálisan tenni. Csak egyre több hibát ejtek, ahogy romlik a betegségem. Aztán így marad az olvasgatás.

2022. máj. 10. 11:02
 78/99 A kérdező kommentje:
Milyen betegség?😦 Azért remélem semmi komoly.
2022. máj. 10. 11:05
 79/99 anonim ***** válasza:
91%

Ja igen. Az kérlek szépen pontosan az. Szedek Tramadolt 50mg-osból napi 4-et , plusz rákbetegeknek való Fentanyl tapaszból a legkisebbet, mert a szklerózisom mellett van 2 porckorongsérvem és egy érdaganatom a gerincemen, de az ideget nyom, és eléggé fáj. De már megmondták, hogy nekem itt ki van maxolva a fájdalomcsillapítás.

Amúgy ezt a tapaszt csak a gyógyszerész adhatja ki, és a rendőrség ellenőrzi negyed évente.

2022. máj. 10. 11:08
 80/99 anonim ***** válasza:
91%

Hát...semmi komoly:DDD

Legalábbis én már nem igazán veszem komolyan, mert ha az orvosok nem izgatják magukat, akkor én minek?:D

2022. máj. 10. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!